Lezersnieuws

Vrijwilligers Tiel profiteren van gezamenlijke scholingsagenda Mozaíek Matchpoint

In het voor- en najaar verspreidt Mozaíek Matchpoint digitaal haar scholingsagenda onder alle vrijwilligersorganisaties, werkzaam in Tiel.

Geslaagden voor KNVB G-Voetbaltrainers van sv TEC

Dit seizoen zijn er 7 leden van G-Teams sv TEC begonnen met de KNVB G-Voetbaltrainer cursus. Na diverse theoretische avonden en praktijkopdrachten was afgelopen woensdag 23 mei de laatste avond met de eindtest. Voor 3 begeleiders en 3 spelers is dit met succes afgerond.

Quizavond voor vrijwilligers

Welzijn Rivierstroom organiseert voor alle vrijwilligers in Buren en Neder-Betuwe een ontspannende en leuke quizavond op donderdag 21 juni vanaf 20.00 uur in het dorpshuis in Kesteren.

Uitslag Parencompetitie Bridge Vereniging Lienden

 

 

LIENDEN – Uitslag wekelijkse parencompetitie ronde 6, zitting 6, bij Bridge Vereniging Lienden 

 

A - Lijn

(1) Adri Engelaar & Gijs Slotboom 61,46%

(1) Karel van den Berg & Rinus van Soest 61,46%

Agnietenhof sluit filmseizoen af met Filmweek

Het filmseizoen in Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof loopt ten einde, maar niet voordat de filmweek heeft plaatsgevonden. Van zaterdag 26 mei t/m donderdag 31 mei draait de Agnietenhof maar liefst zes verschillende films.

ZOMERAVOND BRIDGE

van af juni is er weer een gezellige zomeravond bridge in Eck en Wiel op de dinsdag avond u bent weer allemaal van harte welkom 061555034

bc eck en wiel

a 1 Annie v Schaik-Wout v Schaik 63.33% 2 Josseke Jonker-Roanald Kakebeen 63.33% 3 H.v Oort -F vd Hoeve 58.75% 4 John vd Heijden-Joke vd Heijden 57.50% 5 Ellie Sterkenburg-Marinus v mourik 55.83%

Dans, theater én musicalvoorstellingen door Zinder Educatie

Op zaterdag 2 en zondag 3 juni wordt er in Zinder volop gedanst en gezongen. De dansgroepen, musicalklas en Theater Talentklas van Zinder Educatie geven dit weekend allemaal een voorstelling: Met bad en uitzicht op zee, Dromen door ’t deurtje en Dans in Zinder!

 

15 jaar Betuwse Kunstroute

15 jaar Kunstroute Buren B!zonder In het weekend van 2 en 3 juni kunnen kunstliefhebbers genieten van het 15e jaar van de Open Atelierroute van Buren B!zonder. Dit jubileum wordt feestelijk gevierd en diverse kunstenaars hebben voor de gelegenheid een speciaal kunstwerk gemaakt.

15 jaar Betuwse Kunstroute op 2 en 3 juni

In het weekend van 2 en 3 juni kunnen kunstliefhebbers genieten van het 15e jaar van de Open Atelierroute van Buren B!zonder. Dit jubileum wordt feestelijk gevierd en diverse kunstenaars hebben voor de gelegenheid een speciaal kunstwerk gemaakt.

Pagina's