Lezersnieuws

Voorlezen en knutselen in Bibliotheek Tiel

Iedere woensdagmiddag is het dolle pret in Bibliotheek Tiel! Eerst wordt er van 15.00 - 15.30 uur een half uurtje voorgelezen. Na het voorlezen wordt er met de aanwezige kinderen een uurtje geknutseld tot ongeveer 16.30 uur. Je kunt op ieder moment aanschuiven en de toegang is gratis.

Avondcursus Fotografie Tiel

Vanaf dinsdagavond 29 augustus organiseert Kijk & Zie Fotoschool, in samenwerking met Bibliotheek Rivierenland, een avondcursus Fotografie (4 lessen) in Bibliotheek Tiel.

Zomeravondbridge V.O.G. - de Linge

Uitslag 25 juli 2017

1. Willem Mos & Chris van Cleef 65,94%

2. Hannie van Luijn & Thea Maas 65,78%

3. Loek Swart & Tea Berwald 63,92%

iPad Café Tiel

Vragen over je iPad? Instellingen verbeteren? Samen met andere iPadbezitters leuke apps ontdekken en tips en trucs delen? Dan is het iPad Café wat voor jou!

Digistart Informatiepunt

Jonge kinderen komen al vroeg in aanraking met een laptop, smartphone of tablet. Gebruik van digitale media door ukkies van 0 tot 6 jaar is niet verkeerd. Maar hoe dan? Veel ouders hebben hier vragen over. Wij staan klaar met antwoorden en tips over mediaopvoeding.

Vakantie Bijbel Week Lienden(T)op survival met kaart en kompas

Tijdens de laatste week van de zomervakantie kunnen de kinderen in Lienden een avontuurlijke tocht maken. Dit jaar staat de Vakantie Bijbel Week (VBW) namelijk in het teken van survival.

De schilderes Gerrie Viveen uit Rhenen exposeert in het Streekmuseum Baron van Brakell in Ommeren.

Gerrie Viveen is in 1952 in Gorkum geboren, vlak langs de Merwede. "Ik ben een kind van de rivier, van de weidse vergezichten en grootse wolkenluchten.

ZomerexpositieDick Grendel, aquarellen en pentekeningen

Vanaf zaterdagmiddag 5 augustus start de expositie van kunstschilder Dick Grendel in de St.-Lambertuskerk van Kerk-Avezaath. Het werk bestaat uit aquarellen en pentekeningen. Onderwerpen voor zijn werk kiest Dick meestal dichtbij huis.

Zeer geslaagde fietstocht voor KBO Leden

Afgelopen woensdag 19 juli heeft de activiteitencommissie van KBO Tiel een zeer verzorgde fietstocht georganiseerd.

De tocht ging door een gedeelte van het Betuwse land met een rustpunt bij Radiant in Buren.

Koersbal voor 60+

Elke woensdagmorgen bent u welkom om te koersballen. Kom eens kijken en meedoen met dit leuke spel. U bent tegelijkertijd ook sportief bezig. Toegang 2 euro p.p. Informatie bij Karin van Bremen tel. 0344 214286 of website 60plussoospassewaaij.nl

Pagina's