Lezersnieuws

MEIDEN WADENOYEN MO11-1 IN NIEUWE OUTFIT

De meiden van de MO11-1 van Wadenoyen zijn voorzien van een totaal nieuwe outfit.

Jonge toneelgroep zoekt extra spelers

Toneelgroep T-jater uit Geldermalsen is een jonge toneelgroep die sinds een kleine drie jaar actief is en al enkele producties op haar naam heeft staan.

Verkiezingsprogramma VVD 2018-2022

Zaterdag 13 januari heeft de VVD Tiel zijn verkiezingscampagne afgetrapt. Onder het genot van een "bakkie koffie" in centrum Passewaaij zijn er goede gesprekken met de inwoners van Tiel gevoerd.

bc eck en wiel

a1 adri v Dee-Rita v Dee 63.15% 2 Bertina v Ewijk-Fien Schoonbergen 57.74 % 3 Erna Ansing-Hans Verver 56.85% 4 Chris v Maren-Gerrit Tuinier 54.46% 5 Josseke Jonker-Ronald Kakebeen 53.57%

Voorleesvoorstelling "SSSt…. Maak een gebaar, tijger slaapt!'

Gebaren maken geen geluid en dat is maar goed ook! Want tijger slaapt… Wapperkids zorgt ervoor dat de kinderen mee gebaren en het verhaal over de tijger met hun handen tot leven laten komen.

Leerpunt Tiel

Beter leren schrijven, lezen, rekenen of omgaan met de computer en internet? ROC Rivor, Gemeente Tiel en Bibliotheek Rivierenland bieden je die mogelijk door een Leerpunt aan te bieden in Bibliotheek Tiel.

Vindt je het soms lastig om:

Parencompetitie Bridgeclub V.O.G.-de Linge

Uitslag 16 januari 2018

A-lijn:

1. Karel v.d.Berg & Jaap v.Toorn 66,07%

2/3. Dick France & Henk Schild 54,17%

Dierbare ontmoetingen bij Domus Magnus

Op de woonzorglocaties van Domus Magnus wonen naast ouderen ook enkele gezelschapsdieren. De liefde van een dier is onvoorwaardelijk. Een huisdier kan de mens niet vervangen, maar is vaak een goede aanvulling op het leven.

Positief effect

Start ook dinsdag 30 januari met badmintontraining bij BC Thiela.

Op dinsdag 30 januari gaat badmintonclub Thiela weer met de START training weer beginnen. Deze training is speciaal voor de beginnende en enigszins gevorderde recreant. Kortom iedereen is welkom!

Hellasturners zeer succesvol

In Wijk bij Duurstede werd afgelopen zaterdag de eerste districtwedstrijd voor turners in de keuzeoefenstof gehouden.

In wedstrijd 1 was er goud voor Nick van Hulten bij de senioren 5e divisie.

Pagina's