Lezersnieuws

Kom jij bij onze schilderclub?

Kom jij bij onze gezellige schilderclub Schilderen en zo? Wij schilderen iedere vrijdagochtend, m.u.v. de schoolvakanties, van half 10 tot half 12 in Wijkcentrum Westroyen in Tiel. Kom gerust een keertje kijken dan vertellen wij je er graag meer over!

TAPTOEvoorKIKA

Na acht jaar strijkt één van Nederlands grootste Taptoes in 2018 weer neer in Gorinchem: TAPTOEvoorKIKA. De directie van de Evenementenhal stelt haar locatie in Gorinchem belangeloos ter beschikking.

Muzikanten Speeddating Tiel en regio

Sinds afgelopen weekend is er een speciale Facebookpagina voor Tielse- en regionale popmuzikanten.

Scrumboks pas laat op stoom!

Afgelopen zondagmiddag heeft het vlaggenschip van Rugbyclub de Scrumboks (in dit seizoen voor de meeste tegenstanders meer een vliegdekschip) weer redelijk uitgehaald, met een toch iets wat geflatteerde uitslag van 70-12.

Zaaltrainingen honk- en softbal weer van start

De Panters maken zich alweer klaar voor het seizoen 2018, om te beginnen met zaaltrainingen. De jeugdteams zijn deze week de zaal in gegaan, de senioren beginnen in januari.

Beweegtuin Tiel

Elke woensdagmorgen is Autumn van den Berg aanwezig in de Beweegtuin Tiel naast het Wijkgebouw Passewaaij. Zij geeft instructie hoe zo optimaal mogelijk gebruik te maken van de toestellen in de beweegtuin.

Inloopbridge voor 60+

Elke dinsdagmorgen kunnen 60-plussers voor bridge terecht in het Wijkgebouw Passewaaij. Mensen met en zonder vaste bridgepartner zijn welkom. U kunt binnenlopen vanaf 09.15 uur voor inschrijving en indeling van de tafels. Deelname 2 euro. Informatie: tel.

Ontmoetingsmiddag voor 60+

Elke vrijdagmiddag bent u welkom voor een praatje, spelletje, krantje, tijdschrift, biljarten, ruilbibliotheek enzovoorts. Vrijwilligers maken er met u samen een gezellige middag van. Kom gerust langs en leer nieuwe mensen kennen. Toegang 2 euro incl. koffie en thee. Informatie tel.

Koersbal voor 60-plussers

Elke woensdagmorgen kunt u komen koersballen. De combinatie van spel en competitie maakt het leuk. Kom eens kijken en doe mee. Deelname 2 euro incl. koffie en thee. Informatie bij Karin tel. 0344 614286 of website 60plussoospassewaaij.nl

Pagina's