Sport lezersnieuws

Burense Golfdag

Burense Golfdag 2018 Op vrijdag 8 juni wordt de negentiende editie van de Burense Golfdag georganiseerd Ook dan maken wij weer gebruik van de gastvrijheid op Golfcentrum De Batouwe

MEC bridge

1.     Koetsveld & Theo Burgers                          65,00 %

2.     Wil Aalbers & Frans v/d Hoeven                 63,33 %

Heren GO’97 winnen maar laten een punt liggen

In de strijd om het kampioenschap staat de thuiswedstrijd tegen koploper Houten op 6 april al maandenlang vet aangekruist in de agenda. Niet alleen moet deze wedstrijd gewonnen worden om kampioen te worden, tevens mag GO onderweg geen onnodige punten laten liggen.

Jongste Hellas turners doen goede zaken

In Nieuwegein werd afgelopen weekend een regiowedstrijd gehouden voor de jongste turners van Hellas. In wedstrijd 1 was het de beurt aan de turners van 6 en zeven jaar. Voor de drie turners van Hellas hun allereerste wedstrijd en de zenuwen was van hun gezichtjes af te lezen.

Hellasturnster Anne de Man districtkampioen 2018

Anne de Man mag zich het hele jaar districtkampioen noemen in de instapklasse nationaal 3. Anne mocht samen met haar clubgenoten Nienke van Mourik en Geneva Groenewald starten op het onderdeel vloer en begonnen de wedstrijd toch wat onzeker.

In-kas Intermediair sponsort sporttassen Theole Jo-19-1

De voetballers van het team van Theole Jongens onder 19 -1 worden dit jaar gesponsord met sportassen door In-kas Intermediair.

Als team en begeleiding van de Jo-19-1 zijn wij zeer blij met deze betrokkenheid en natuurlijk met de sportassen.

Dames GO verliezen vijfsetter

Afgelopen vrijdag speelde het eerste damesteam van GO’97 een uitwedstrijd tegen het tweede team van Majella.

 

Rinie van Hensbergen erelid jeu-de-boules vereniging"De Teerling" 

Tijdens de vrijdag jl. gehouden jaarlijkse algemene ledenvergadering van de Eerste Tielse Jeu de Boules Vereniging "De Teerling" is Rinie van Hensbergen benoemd tot erelid. Het bestuursvoorstel hiertoe werd unaniem door de leden goedgekeurd.

VVD Buren op de fiets voor Villa Joep

Vanavond zijn we met 7 kandidaat-raadsleden op de fiets gestapt voor Villa Joep. We zetten ons in om ernstig zieke kinderen met Neuroblastoom te helpen.

Uitslag bridgeclub Glashelder

 

Uitslag Glashelder 15 maart 2018

A lijn 1e plaats Toon Lepoutre en Paul Willemsen 67.71% 2e plaats Jan en Ria van Meurs 62.15% 3e plaats Fred Bondam en Dicky Hobe 60.76% 

Pagina's