Verkiezingen lezersnieuws

Wie doet er mee met de AWP?

Over een jaar, op 20 maart 2019, zijn er weer waterschapsverkiezingen.  De Algemene Waterschapspartij (AWP) Rivierenland zoekt nu mensen, die daaraan mee willen doen. De AWP is een echte onafhankelijke waterschapspartij en niet verbonden aan een landelijke politieke partij.

PvdD-Kamerlid Ouwehand voert actie tegen Knorhof

BUREN - Esther Ouwehand, Tweede Kamerlid van de Partij voor de Dieren, was zaterdag 17 maart naar Buren om actie te voeren tegen de Knorhof. Ook Joop de Jonge, lijsttrekker van de Partij voor de Dieren Buren, was bij de actie aanwezig zijn.

Veiligheid in de gemeente Buren. Standpunten VVD.

De politie kan op onze steun rekenen. De politie kan op onze steun rekenen. De politie moet bij haar optreden kunnen vertrouwen op het bestuur van de gemeente. Bijvoorbeeld bij het sluiten van drugspanden.

VVD Buren op de fiets voor Villa Joep

Vanavond zijn we met 7 kandidaat-raadsleden op de fiets gestapt voor Villa Joep. We zetten ons in om ernstig zieke kinderen met Neuroblastoom te helpen.

PvdA Buren: "groene energie voor iedereen" 

PvdA Buren wil het ook voor mensen met een krappe portemonnee mogelijk maken om duurzame energie op te wekken. Door de gemeente financieel garant te laten staan kunnen inwoners en kleine bedrijven tegen gunstige voorwaarden geld lenen voor duurzaamheidsmaatregelen.

Frisse Wind bij de VVD Buren

Drie nieuwkomers bij de eerste zes VVD kandidaten voor het raadslidmaatschap staan in de startblokken. Stuk voor stuk hoogopgeleide vrouwen met een eigen visie en specialiteit. Irma, Nanda en Maartje stellen zich voor.

Frisse Wind bij de VVD Buren

Drie nieuwkomers bij de eerste zes VVD kandidaten voor het raadslidmaatschap staan in de startblokken. Stuk voor stuk hoogopgeleide vrouwen met een eigen visie en specialiteit. Irma, Nanda en Maartje stellen zich voor.

Burgerparticipatie in de Vurenlaan

                                 

PvdA Buren steekt handen uit de mouwen bij NLdoet

Verschillende PvdA-ers deden afgelopen weekend mee aan klussen van NLdoet. In Zoelmond werd geholpen met het opknappen van de speeltuin aan het Kochpad. In Buren werd de Radiant-tuin (ook wel bekend als de tuin van Jaap Bouma) opgeknapt.

Chris van Esterik draagt voor op geboortegrond

Vrijdagavond 9 maart gaf auteur Chris van Esterik een lezing over het Ingen van 100 jaar geleden. Op initiatief van de PvdA Buren vertelde hij over de eindeloze strijd van schoolhoofd Willem Alexander Renardel de Lavalette (“de Lava”) tegen het gemeentebestuur van Lienden.

Pagina's