Zakelijk lezersnieuws

NIEUW MULTIFOCAALGLAS MET LIFESTYLE DESIGN!GENIET VAN MEER KIJKPLEZIER EN COMFORT

Brils introduceert de nieuwste generatie multifocaalglazen met lifestyle glasdesign: Multigressiv® MyLife 2 van Rodenstock. Dankzij de 3 speciaal voorgedefinieerde glasdesigntypes Allround, Expert en Active kijkt u rustiger en geniet u van een ruimer blikveld.

Deilse hondenbezitters in promotiefilmpje en fotoshoot 'Is uw hond ook goed verlicht in het donker'!

Betuwe/Rivierenland/Gemeente Geldermalsen/Deil: Woensdagavond 29 november 2017 om 17.30 uur hadden diverse Deilse hondenbezitters met hun hond een bijdrage geleverd aan een promotiefilmpje en een fotoshoot van de onderneemster achter Charlottes Freubelhoekje met het thema: 'Is uw hond ook goed ve

Drukbezochte ledenavond Rabobank West Betuwe met gastspreker Helga van Leur

Maandag 20 november jl. organiseerde Rabobank West Betuwe haar jaarlijkse ledenavond. Ruim 500 leden waren naar de Schouwburg & Theater Agnietenhof in Tiel gekomen, waar ze werden geïnformeerd over de ontwikkelingen van de bank en haar maatschappelijke rol.

"koffie & cake" inloop

Om een laag drempel te houden organiseert Scholtus uitvaart iedere laatste zaterdag van de maand een open inloop moment van 15.00 - 17.00 uur in aula conference Dodewaardlaan 10 te Tiel.

Weth. Wiendels (Gelderm.) vervuld gastrol promofilmpje 'Is uw hond ook goed verlicht in het donker!

Betuwe e.o/Geldermalsen: Woensdagavond 29 november 2017 om 17.30 uur zal er een kleine filmploeg en een delegatie van honden met eigenaren neerstrijken op het terrein van Hotel/Restaurant De Os & Het Paard te Deil (Deilsedijk 73-75) vanwege het opnemen van een promotiefilmpje voor de onderne

RIBIZZ Academy ondertekent overeenkomst met Rabobank West Betuwe

Maandag 23 oktober jl. ondertekenden manager MKB Angelique Brouwers van Rabobank West Betuwe en voorzitter Josette Poels van ondernemersnetwerk RIBIZZ, welke al 21 jaar bestaat in Rivierenland, de samenwerkingsovereenkomst voor opstarten van de RIBIZZ Academy.

Rabobank West Betuwe ondersteunt RIBIZZ.

De ledenraad van Rabobank West Betuwe heeft onlangs besloten om aan ondernemersnetwerk RIBIZZ een bijdrage toe te kennen uit het Coöperatief Stimuleringsfonds. De bijdrage uit het fonds wordt gebruikt om de start van RIBIZZ Academy op 1-1-2018 te realiseren.

Jordi en Danee benoemd tot BouwRidders

Vandaag ontving Gevelridder BV in Kapel-Avezaath Jordi en Danee, zij werden niet alleen benoemd tot BouwRidders maar kregen als stimulans VIP kaarten overhandigd voor Appelpop in Tiel.

Ondernemers verschillende shops-in-shops in NL (Bussum & Geldermalsen) werken samen groter bereik!

't Gooi e.o/Betuwe e.o - 16 september 2017 zullen diverse kleine ondernemers in verschillende shops-in-shops (conceptstores) in Nederland de handen in één slaan en gaan samenwerken met een 'samen ontworpen product' zodat ze samen onder de aandacht komen bij een grote groep aan consumenten (groter

Tiels bedrijfsjuridisch kantoor Fifth Legal opent tweede vestiging in Gilze

Op woensdag 9 augustus heeft Fifth Legal haar deuren in Gilze feestelijk geopend om haar klanten in het zuiden van Nederland beter te kunnen bedienen.

Pagina's