Zakelijk lezersnieuws

MEGA Jeugdorkest Kunst en Vriendschap in een vol Klokhuis

Zaterdag 17 maart hebben de kinderen van het muziekproject “Muziek in de klas” van muziekvereniging Kunst en Vriendschap Maurik, het eindconcert gegeven in Dorpshuis ’t Klokhuis.

RIBIZZ Academy gratis Kenniscessie

De RIBIZZ Academy beoogt startende en groeiende ondernemers op een praktische manier verder te helpen in hun ondernemerschap. Dit doen zij ook weer op 9 april a.s. bij BSN te Buren met interessante sprekers.

Internationale start Maurikse fotograaf

Een jaar geleden startte een Maurikse ondernemer met een droom. ‘Na zeventien jaar bij het Korps Mariniers en acht jaar in het bedrijfsleven was het een soort nu-of-nooit-meer’, vertelt Johan Seijbel, oprichter van Seijbel Photography.

Lemper actie bij TokoBien

Idem.

HollandDelta WWIC Conferentie 2018

Van 12 tot en met 16 maart vindt in Tiel voor de derde keer de landelijke WWIC18 Conferentie plaats.

Wat maakt Tiel een slimme stad?

Lucht- en geluidsvervuiling is een serieus probleem in iedere stad, maar met behulp van recente internet technologie is het nu mogelijk hier met elkaar een stap in te maken. Samen met burgers worden dan subjectieve waarnemingen geobjectiveerd en omgezet in beleid.

OPEN DAG 11 maart Hof van Meden

Op zondag 11 maart is atelier Hof van Meden geopend.Tussen 11.00- 17.00 uur kunnen belangstellenden terecht voor data eninformatie over schildervakanties, lessen, workshops (waaronder kidskunst) e.d.

Echte zussenliefde kent ondanks de leeftijd geen afstand

Op locatie De Sterreschans in Nijmegen is een liefdevolle wens in vervulling gegaan. Alle bewoners van woonzorgorganisatie Domus Magnus vullen ieder jaar een wenskaart in. Een van de bewoners had als wens haar zus uit Utrecht graag te willen verrassen met een bezoek.  

solex rijden eiland van maurik bestaat 10 jaar

Op 1 maart 2018 is het alweer 10 jaar geleden dat Peter en Maartje Snijders zijn gestart met Solexverhuur vanaf het Eiland van Maurik. In eerste instantie onder de naam ‘Toertocht Betuwe’, maar inmiddels meer bekend onder de nieuwe naam ‘Solex Betuwe’.

Deilse hondenbezitters in actie 'Is uw hond ook goed verlicht in het donker'

Betuwe/Rivierenland/Gemeente Geldermalsen/Deil: Diverse Deilse hondenbezitters (en één verdwaalde uit Tricht) zijn in actie gekomen samen met hun trouwe viervoeters ‘Is uw hond ook goed verlicht in het donker’!

Pagina's