Zakelijk lezersnieuws

“Commerciële Tielenaar start vernieuwende makelaardij”

Tiel - Ramon Gijsen is verkoper in hart en ziel. Tijdens zijn 25-jarige loopbaan in het bedrijfsleven heeft hij veel ervaring opgedaan op verschillende gebieden. Klanttevredenheid, marketing en verkoop stonden centraal in zijn diverse functies.

ACT in Tiel

ACT in Tiel Hanny Govers van Theraquoise nodigt je uit voor de introductie ACT training op woensdag 23 mei van 19.30 - 21.00 uur in Tiel. Aan deze introductie zijn geen kosten verbonden.

chirobalance op woensdagen van start bij van der valk vitaal

Chiropractie praktijk ChiroBalance is vanaf woensdag 9 mei 2018 geopend bij Van der Valk Vitaal in Tiel.

Gratis: 'besparingsgesprek'

Aan verplichtingen conform wet- en regelgeving ontkom je niet. Maar je kunt er wel voor zorgen dat een werknemer weer snel terug komt op de werkvloer met als bijkomend voordeel lagere kosten bij re-integratie.

Maak een afspraak: bel en/of mail 

Olmia Robotics is verhuisd

Olmia Robotics, system integrator van Collaboratieve Robots (cobots) is in het kleine anderhalf jaar van haar bestaan zo snel gegroeid, dat haar plek op de Morsestraat op het industrieterrein De Kellen in Tiel niet meer past.

Mindfulness Curus van start in Tiel

Start Mindfulness Cursus in Tiel

Mindfulness Cursus in Tiel

Start Mindfulness Cursus in Tiel

Levelfour koopt glasvezelnetwerken bedrijventerreinen van Stepco

ONDERNEMERS PROFITEREN VAN SNELLER EN BETER INTERNET

 

Talent Event Rivierenland druk bezocht

Rivierenland – Op donderdag 12 april presenteerden 50 regionale werkgevers zich aan mensen die op zoek zijn naar werk tijdens het Talent Event Rivierenland. Ruim 600 werkzoekenden bezochten deze tweede editie van het groots opgezette evenement bij ROC Rivor in Tiel.

Vakantiecursus Italiaans in Tiel

Volksuniversiteit West Betuwe organiseert in Tiel een vakantiecursus Italiaans. Deze cursus is voor iedereen die wil kennismaken met Italiaans en contact wil leggen met Italianen. Gedurende de zes lessen starten de deelnemers bij de basis van de Italiaanse taal.

Pagina's