Zakelijk lezersnieuws

Tiels bedrijfsjuridisch kantoor Fifth Legal opent tweede vestiging in Gilze

Op woensdag 9 augustus heeft Fifth Legal haar deuren in Gilze feestelijk geopend om haar klanten in het zuiden van Nederland beter te kunnen bedienen.

Gebr. Van Kessel Buren behaalt Trede 2 op de PSO-Prestatieladder

Gebr. Van Kessel uit Buren heeft onlangs Trede 2 bereikt op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). De PSO is het wetenschappelijk onderbouwde meetinstrument van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief meet en zichtbaar maakt.

Inloop vraag en antwoord

Zaterdag 24 juni is er weer vrij inloop bij Scholtus Uitvaartzorg in aula conference, Dodewaardlaan 10 Tiel. Van 15.00 tot 17.00 uur kunt u vragen stellen en antwoord krijgen op alles wat u bezighoudt.

Hierbij wordt thee, koffie of frisdrank geschonken.

Topvrouw Metaglas in theNextwomen100

Op maandag 12 juni presenteerde TheNextWomen de zesde editie van TheNextwomen100; een jaarlijkse bekendmaking van de honderd succesvolle en invloedrijke vrouwelijke ondernemers in Nederland. Heske Groenendaal, directeur van Metaglas te Tiel, staat ook dit jaar weer op de lijst.

Stedman Graham bezoekt Business School Nederland in Buren

Op donderdag 22 juni aanstaande vindt er een uniek evenement plaats bij Business School Nederland (BSN) in Buren, het BSN Identity Seminar. Ondernemers, managers, professionals en geïnteresseerde particulieren zijn hierbij van harte welkom.

Rabo Ondernemerscafé 7 juni

Rabobank West Betuwe heeft een Starterslunch georganiseerd en met een klein aantal startende ondernemers geïnventariseerd waar zij behoefte aan heeft.

Erasmus MC vertrouwt voor alle datacenterdiensten en -verbindingen op Bytesnet

Erasmus MC brengt haar datacenters onder bij Bytesnet Rotterdam. Vanaf 1 mei is een tweede externe datacenter ter beschikking gekomen. Bijbehorende netwerkservices en verbindingen worden ook verzorgd door Bytesnet.

Oproep voor ondernemers!

Ondernemers gezocht voor deelname Woonmarkt in Tiel.

Movi-groep is een uniek concept voor de sport- en fitnessbranche

- één platform voor úw match in de sport- en fitnessbranche. Movi-groep is een organisatie, geleid door ondernemers die hun sporen verdiend hebben op het gebied van personal training en in arbeidsbemiddeling.

vrij inloop moment bij Scholtus uitvaart

Koffie & cake Inloop moment

Om de drempel voor het stellen van vragen over een uitvaart zo laag mogelijk te houden hebben wij een vrij inloop moment ingesteld.

Pagina's