• Cees van Cuijlenburg
  • Cees van Cuijlenburg
  • Cees van Cuijlenburg
  • Cees van Cuijlenburg
  • Cees van Cuijlenburg

Flipje op wielen te zien in Gelderland Helpt

TIEL Binnenkort zijn de activiteiten van Flipje op wielen te bewonderen in het tv-programma Gelderland Helpt, dat wordt uitgezonden door de gelijknamige omroep. Een cameraploeg heeft in de verkeerstuin van Vrijthof uitvoerig opnamen gemaakt. De juiste uitzenddatum moet nog bekend worden gemaakt. Op de website van Omroep Gelderland kunnen belangstellenden op voorhand een kijkje nemen.

Tijdens de opnamen zijn door presentatrice Sonja Booms meerdere interviews gehouden, zowel met bestuursleden van Flipje op wielen als deelnemers aan de toertochten. Op die manier probeert Omroep Gelderland een totaalbeeld neer te zetten van het werk, maar vooral de belevingsvorm weer te geven.

Om een stukje gevoel over te brengen is Sonja Booms ter plekke persoonlijk in een scootmobiel gaan rijden, zelfs met de cameraman als passagier. Op die manier zijn niet alleen fraaie beelden gemaakt, maar kan zij ook ervaringen delen en aan de kijker doorgeven.

De bestuursleden kregen volop de kans om de taak van Flipje op wielen te belichten. Daarbij kwam vooral tot uiting, dat de organisatie graag meer bezitters van scootmobielen bij de toertochten en verdere activiteiten wil betrekken. In die opzet ligt een hoge sociale gedachte opgesloten. De toertochten zijn door het groepsverband bij uitstek gelegenheden om leuke contacten op te doen.

Info: www.flipjeopwielen.nl