• Politie Tiel

Politie zoekt getuigen mishandeling

TIEL Op donderdag 17 oktober omstreeks 21.45 uur fietste het slachtoffer op de Laan van Westroijen in Tiel. Hij was op weg naar huis. Hij zag ter hoogte van het zwembad vijf jongens op het fietspad staan die voor hem de weg versperde, waardoor het slachtoffer er niet langs kon fietsen. Hij trachtte er langs te gaan, echter werd dit niet toegelaten door deze jongens. Het slachtoffer werd van zijn fiets getrokken. Op de grond werd hij vervolgens door aantal jongens geslagen en geschopt. Het slachtoffer hoorde een aantal jongens lachen, terwijl hij werd mishandeld.

Het slachtoffer geeft aan dat het gaat om vijf jongens, getinte huidskleur en waren tussen de 17 en 20 jaar oud. De daders droegen donkerkleurige kleding, Nike trainingsjasjes en Nike Air Max. Het slachtoffer zag dat bijna alle jongens donker kort haar hadden.
Eén van de daders had horizontale gestikte naden in zijn gewatteerde jas. Een andere dader had een opvallende haardracht. Hij had een scheiding in zijn haren, in het midden van zijn haardracht. De voorste krullen vielen als een haak over het voorhoofd heen.
De daders zijn in de richting van het centrum weggefietst.

De politie zoekt getuigen van deze mishandeling. Wie meer weet of gezien heeft kan contact opnemen met politie Tiel via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met 0800-7000. Registratienummer: 2019463883.