'Life is beautifull' op bezoek bij Happy Shape in Tiel

Advertorial

TIEL Begin januari was het programma 'Life is Beautifull' van RTL4 op bezoek bij eigenaresse Natalie van Soest van Happy Shape. Happy Shape biedt een totaalpakket op het gebied van afslanken.

,,Wanneer je sport en/of op je voeding let, is het niet gezegd dat je ook wordt verlost van hardnekkige plaatselijke vetophopingen. Plaatselijk vet reduceren met sporten of diëten bestaat niet. Als je bijvoorbeeld je buikspieren traint, wil dat niet zeggen dat de spieren in de buik de energie gaat verbranden dat is opgeslagen in vetcellen rondom de getrainde spieren. Ook zijn mensen vaak bang dat ze door het afvallen een verslapte huid overhouden." Daarom biedt Happy Shape een totaalpakket aan op het gebied van afslanken, voeding, bewegen, figuurcorrectie en huidverbetering, om op een gezonde manier een figuur te creëren met een blijvend resultaat.

FIGUURCORRECTIE

Happy Shape heeft hiervoor twee afslankapparaten en is hiermee uniek in Nederland. Een nieuwe bondgenoot in de strijd tegen de plaatselijke vetophopingen. Anders dan bij vele andere technieken voor figuurcorrectie, wordt er door de Ultratone Dreamshaper en de Maximus Trilipo met het lichaam samengewerkt om tijdens een ontspannende behandeling plaatselijk vet te reduceren, omvang te verminderen, spieren te trainen, cellulite te verminderen en de huid te verstrakken. Daar waar veel cavitatie-apparatuur alleen het vet 'losmaken', wordt er bij deze apparaten er ook voor gezorgd dat het vrijgekomen vet ook daadwerkelijk wordt afgevoerd door middel van biostimulatie.

AFSLANKEN EN VOEDING

Daarnaast werkt Happy Shape met PowerSlim, het afslankprogramma met een persoonlijke coach waarbij je niet minder gaat eten, maar anders gaat eten. Happy Shape heeft met dit programma al meer dan honderd klanten op gewicht gekregen en gehouden. Afslanken is al moeilijk genoeg en door een persoonlijke coach die je wekelijks weegt, adviezen geeft en stimuleert, wordt dit makkelijker. Niet alleen tijdens het afvalproces, maar juist daarna is het belangrijk om tot zeker een jaar bij de coach gratis terecht te kunnen.

Bij PowerSlim verliest men daadwerkelijk vet en geen spiermassa, zoals vaak bij andere afslankprogramma's wel het geval is. Door afslanken met PowerSlim te combineren met de Ultratone Dreamshaper en/of de Maximus Trilipo behandelingen, verlies je zonder chirurgische ingreep het vet op plaatsen waar jij dat wilt.

BEWEGING

Om het pakket compleet aan te bieden maakt Happy Shape het mogelijk om in combinatie met het afslank & figuurcorrectie programma te bewegen bij Sport & Fitness Bushido.

Juist deze combinatie van behandelingen en bewegen garandeert het meest optimale resultaat. Niet alleen voor nu, maar juist voor de rest van je leven.

Kijk op

www.happy-shape.nl

of maak een vrijblijvende afspraak voor een intake of gratis proefbehandeling voor een van de afslankapparaten.