Ook groepslessen bij Bushido

Advertorial

TIEL Al 44 jaar is Sport & Fitness Bushido een begrip in Tiel en omstreken. Wat in 1972 begon als sportschool voor vechtsporten als karate en kickboksen, is inmiddels uitgegroeid tot een complete sport- en fitnesschool op drie verschillende locaties met een breed assortiment groepslessen. Jong en oud, sportief of niet sportief; iedereen is welkom.

Willemieke Steen

Eigenaar Ries van Toorn geeft aan dat plezier in het sporten het allerbelangrijkste is. "Op het moment dat je plezier hebt, is het niet moeilijk om te gaan sporten. Dat plezier proberen wij met het team bij onze leden los te maken. Respect en veiligheid staan bij ons daarom hoog in het vaandel. Net als persoonlijke aandacht, waarin we leden niet alleen corrigeren, maar ook proberen te motiveren", vertelt Ries. Groepslessen zoals yoga, spinning, XCO, stootzaktraining, pilates en body fit zijn volgens Ries bij uitstek geschikt om plezier te hebben in het sporten. "Het zijn natuurlijk lessen waar je plezier aan beleeft, maar ook de sfeer in deze lessen is heel erg goed. Er wordt hard gewerkt, maar er wordt ook veel gelachen. Een ander voordeel van een groepsles is dat je door je medesporters wordt gemist, als je een tijdje niet bent geweest. Een soort van sociale controle dus," licht Ries toe.

KINDEREN Plezier in het sporten is niet alleen belangrijk bij volwassenen, maar ook bij kinderen. Vanaf 4 jaar kunnen zij terecht voor karate, vanaf 5 jaar Aikido en Judo. Iets ouder is de keuze groter met onder andere streetdance en kickboksen. Bij kinderen ligt de focus niet op het presteren, maar meer op het leuk vinden, discipline en respect. Vaardigheden die niet alleen in de sportschool belangrijk zijn, maar ook voor het leven daarbuiten.

INLOOPWEEK Van 18 tot en met 25 januari houdt Bushido een inloopweek om mensen kennis te laten maken met de diverse groeps- en combilessen, budosporten en fitnessmogelijkheden. De hele week kun je gratis kennis maken met de sportschool en het aanbod en er worden korte demonstraties gegeven. Op dinsdagavond vindt er een Body & Mind avond plaats op de locatie Grote Brugse Grintweg, waarbij bezoekers kunnen kennismaken met Easy Flow Yoga, Power Yoga, Pilates en Body in Balans. Aan de Latensteinseweg wordt tijdens dezelfde avond een speciale kennismaking met XCO georganiseerd. Nieuwe leden die voor 1 maart lid worden, kunnen twee maanden sporten voor 12,50 euro per maand. Dit kan tegen inlevering van de waardebon uit de krant van vorige week of via de aanbieding op de Facebookpagina van de Sport & Fitness Bushido.  Ben je al lid van Bushido en breng je tijdens de inloopweek een nieuw lid aan, dan krijg je korting op je huidige abonnement.

Kom vrijblijvend kennis maken met de sportschool, het aanbod en de instructeurs.

a[Sport & Fitness Bushido, Latensteinseweg 11a, Tiel, 0344-631473

w[

www.sportschoolbushido.nl