Visspecialist Struik wint zilver

Advertorial

Ria Scholten

,,We wisten in juli al dat we bij de Top 3 van Nederland horen", vertelt Jaap. ,,De weg naar deze mooie prijs was lang en is al in april begonnen. We kregen een 'gouden' checklist met zestig aandachtspunten, waarop door de jury gecontroleerd zou worden. Hierbij kwamen alle aspecten van de bedrijfsvoering aan de orde. Alleen wanneer op alle punten een voldoende wordt gescoord mag de visspecialist zich twee jaar lang 'Gouden Visspecialist noemen'. Eind juni kregen we te horen dat we niet alleen die mooie titel mogen voeren, maar ook dat we één van de drie finalisten waren in de categorie Ambulant.

,,De finalisten kregen de opdracht om een verkoopplan te maken rond het thema 'visbeleving'", aldus Jaap. ,,Wij hebben een mossel- en een oesterproeverij georganiseerd en een proeverij met producten van de barbecue waarbij onze specialiteit de paling een belangrijke plaats innam. Tijdens de uitvoering van de opdracht kwam de vakjury onaangekondigd een kijkje nemen. Daarnaast werd er, los van de jury, een mysterie shopper langs gestuurd."

Jaap realiseert zich heel goed dat het hele team heeft bijgedragen aan het succes. ,,Wij zijn trots op onze medewerkers, maar ook op onze vele trouwe klanten die ons bedrijf tot een succes maken.", laat hij weten. ,,Zonder klanten, géén visspecialist."

Standplaatsen

De verkoopwagen van Visspecialist Struik is iedere dinsdag in Beusichem te vinden op de Markt van 9:00 tot 13:30 en van 14:00 tot 18:00 in Kerk-Avezaath aan de Daver. Op woensdag van 10:00 tot 13:00 in Maren-Kessel voor 'Cafetaria de Sleutel', van 13:30 tot 15:00 in Alem tegenover herberg 'Het hart van Alem' en van 15:30 tot 18:00 in Heerewaarden bij de kerk. Op donderdag op de markt van Haastrecht van 11.00 tot 17.00. Op vrijdag in Moordrecht (parkeerplaats bij de begraafplaats) van 10.00 tot 13.30, en van 14.00 tot 18.00 in Gouderak bij winkelcentrum 'Kranepoort'. En op zaterdag van 9:00 tot 14:00 in Hardinxveld-Giessendam bij MCD Timmer. ,,Graag verwijzen wij u ook naar onze website: www.visspecialiststruik.nl of onze Facebook pagina: visspecialiststruik."

Foto: Het team van Visspecialist Struik was bij de prijsuitreiking in Spakenburg aanwezig.