• PvdB

'Niks doen is geen optie'

Op 28 mei jl. hebben wij, geheel onverwacht afscheid moeten nemen van onze fractievoorzitter Pieter van den Burg. Verdriet, ongeloof en gemis overheersen binnen onze partij. Maar verdriet en gemis kent ook iets moois, namelijk, dat je teruggaat naar de basis van iemands leven. Wat dreef iemand, wat waren de kernwaarden en wat was diegene voor iemand?

Pieter wist als geen ander dat je in de politiek "alleen" niks bereikt. Hij zocht ondanks zijn soms scherpe kritiek op zaken altijd weer opnieuw de verbinding op en was meer een man van "samen".

Hoe moeilijk en verdrietig het ook is, de Partij van de burgers gaat verder op de ingeslagen weg en blijft het gedachtegoed van Pieter uit dragen. Gedreven, gemotiveerd en samen.

Er is namelijk nogal wat te doen in de Tielse politiek en de portemonnee van de Gemeente is zo goed als leeg. Moeilijke keuzes liggen voor. De lokale politiek gaat echt ergens over. Keuzes zoals het behoud van het zwembad en hoe? Keuzes binnen het sociaal domein en de zorg en ondersteuning van kwetsbare inwoners. Maar ook keuzes in hoe we omgaan met de openbare ruimte in jouw straat, jouw wijk, jouw dorp of stad? Allemaal keuzes die ons raken en invloed op een ieder hebben. Voor al die keuzes geldt: "niks doen is geen optie". Wij zetten onze schouders eronder en hebben daar ook u voor nodig. Niemand kan het alleen, laten we met elkaar kijken hoe om te gaan met deze keuzes. Laten we dat respectvol en begripvol doen om het maximale te bereiken voor elkaar en ons mooie Tiel. Dat kan als we de verbinding met elkaar opzoeken. Spreek ons aan, zoek ons op, denk mee en/of geef je mening. Dat blijven wij ook doen, open en eerlijk.

Wij ontmoeten je graag, samen staan we sterk ook in de toekomst!

Partij van de Burgers (PvdB)

Facebook/pvdbtiel