• Kom gezellig naar de 40ste Ingense rommelmarkt

    Mariska Osnabrugge

40ste Rommelmarkt Ingen 17 juni

08-06-2017, 07:10 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 17 juni 2017, 09:30 tot 15:00

Locatie:

Dr. A.R. Holplein 13, Ingen
Ingense plein
Ingen

De jaarlijkse rommelmarkt voor de Ingense Kerk wordt voor de 40ste keer georganiseerd op zaterdag 17 juni van 9.30 tot 15.00 uur. Een grote groep enthousiaste vrijwilligers is er weken van te voren al druk mee. In Ingen zijn de bruikbare spullen opgehaald. Er zijn nog steeds loten te koop, daarmee zijn tijdens de rommelmarkt mooie prijzen te verdienen.

En ook dit jaar is er weer om 10.30 uur het verkoop bij opbod. Met een aantal unieke spullen. Hierna volgt het rad met allerlei prijzen.

Bent u op zoek naar aanvullingen op het meubilair of het servies, misschien iets voor buiten of decoraties voor binnen en niet te vergeten gebruikte boeken, elpees en beeldmateriaal op de grote boekenkraam of puzzels, spellen en speelgoed, kom dan zaterdag 17 juni naar het Ingense dorpsplein.

Alleen de sfeer is al de moeite waard om het plein over te lopen. Voor een hapje en drankje zijn ook alle ingrediënten aanwezig. Even een spelletje voor jong en oud en daarnaast een springkussen voor de kinderen. Bent u er op tijd bij dan is er nog vers fruit of zijn er eigengemaakte decoraties voor in de tuin of in huis.

Aan het eind van de markt is er de trekking van alle verlotingen. Dus noteer het vast in uw agenda: tot ziens op 17 juni op het Ingense plein!