Fairtrade fietstocht: Happen & trappen

23-05-2018, 15:17 | Lezersnieuws | Jolanda Stoeten-Flach

Datum:

zaterdag 9 juni 2018, 10:00

Locatie:

Weerstraat 10
Wereldwinkel Tiel
Tiel

Op zaterdag 9 juni 2018 is er een mooie en gezellige familie fietstocht rondom Tiel. De fietstocht wordt georganiseerd door de FairTrade Werkgroep Tiel, met als doel het promoten van FairTrade- en streekproducten bij zowel de consument als bedrijven. Iedereen die meedoet trapt 25 kilometer en hapt bij 4 gelegenheden. Een gezellig Happen en Trappen dus.

De fietstocht start bij de Wereldwinkel in Tiel vanaf 10.00 uur en is om 15.00 uur weer afgelopen. De tocht gaat door het Betuwse landschap en is eenvoudig te fietsen. Iedereen kan de tocht in zijn eigen tempo doen. Snel op de e-bike met veel tijd op het terras of rustig met de gewone fiets en genietend van de omgeving.

Tijdens de route krijgt u FairTrade koffie met gebak, een heerlijke biologische soep, een streekbroodje en een lekker toetje.

De kosten voor dit Happen en Trappen zijn ? 16,- per persoon.
Kaarten zijn te bestellen vanaf ? 16,- per deelnemer, maar meer geven mag natuurlijk altijd. Met een extra bijdrage kan de werkgroep FairTrade Tiel eerlijke handel en FairTrade producten beter promoten.
Kaarten zijn tot 1 juni te reserveren bij fairtrade.tiel@kpnmail.nl. Wees er snel bij want vol is vol!

U kunt de FairTrade Werkgroep Tiel natuurlijk ook sponsoren. Neem hiervoor contact op metons secretariaat via fairtrade.tiel@kpnmail.nl.