• De dikke dames zijn razend populair.

    Ariane Koch

Gezellige schilderworkshops bij Atelier Een van Koch

16-02-2017, 11:32 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 23 februari 2017, 20:00 tot vrijdag 16 maart 2018, 00:00

Locatie:

Prinses Beatrixlaan 10, Tiel
Atelier bij Een van Koch
Tiel

In een avond een schilderij maken van de gezellige dikke dames, een heerlijke taart of een zelf bedacht onderwerp? Dat kan! Stap voor stap wordt het schilderij opgebouwd. Uiteraard help ik je daarbij. We schilderen in mijn eigen ateliertje, waar het knus en gezellig is. Er hangen overal schilderijen die je kunt gebruiken als voorbeeld. In ongeveer 2 tot 3 uur is het schilderij af en kun je genieten van je eigen uniek gemaakt kunstwerk. De avond is inclusief koffie/thee een hapje en een drankje en hopelijk veel gezelligheid.

De gezellige dikke dames zijn razend populair en hoe leuk is het om je zelfgeschilderde taart op te hangen of neer te zetten als er een feestje is. Je hoeft niet te kunnen schilderen of tekenen. Door mijn ruime ervaring kan ik je helpen met het opzetten van de tekening en met het schilderen. Je hebt de keuze uit vele kleuren acrylverf, zodat je het helemaal naar eigen smaak kan maken.

Een gezellig creatief avondje uit voor vriendinnen, zussen, collega's en iedereen die wil schilderen. Om iedereen voldoende aandacht en ruimte te geven is de groepsgrootte maximaal 6 personen.

Prijs: 40 € per persoon (inclusief alle materialen, koffie/thee, hapje en een drankje).

Tevens komen er workshops waar mensen individueel aan deel kunnen nemen. Nieuwe mensen leren kennen en met een mooi schilderij naar huis, hoe leuk is dat!

Aanmelden: www.eenvankoch.nl of amp.koch@telfort.nl