Huiskamerconcert Jazzy Tiel

01-11-2017, 15:20 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 9 november 2017, 19:30 tot 22:00

Locatie:

Kerkstraat 32, Tiel
Het Huijs
Tiel

Donderdag 9 november presenteert Jazzy Tiel i.s.m. Zinder Educatie weer een huiskamerconcert in de woning van mevrouw Nette Diepenveen. Vanaf 19.30 uur is iedereen welkom in "Het Huijs", Kerkstraat 32 Tiel, voor een optreden van twee leerlingen van Zinder Educatie en een optreden van Ber van Buren met band. Een kaartje kost 2 euro en is verkrijgbaar aan de deur.

De avond gaat van start met twee leerlingen van Zinder Educatie. David den Boon (altsaxofoon) en Dyan Coops (piano) hebben de afgelopen weken onder leiding van docenten Nico Gerhards (saxofoon) en Philipp Frenzel (toetsen) hard gerepeteerd om, speciaal voor dit huiskamerconcert, een aantal jazzy stukken in te studeren.

Ber van Buren sluit vervolgens het huiskamerconcert af met twee swingende sets. Ber van Buren is zanger, trompettist en percussionist. Blues, jazz en diverse andere stijlen van muziek completeren zijn optredens. Hij speelde vele jaren in uiteenlopende formaties, waarvan de bekendste o.a. het Vanguard Combo, Waterland en Bluessum. De gelegenheidsband van Ber bestaat vanavond uit Sjoerd van der Zee op gitaar, Daan Hoyer op drums, Chris Meijerink op toetsen en Tenny Tahamata op bas.

Op www.jazzytiel.nl is het volledige programma van Jazzy Tiel 2017 te zien.