Inloopspreekuur voor beginnende computergebruikers: Klik en Tik

18-02-2016, 13:31 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 8 maart 2016, 10:00 tot 11:30

Locatie:

Tiel

Voor beginnende computergebruikers die in een veilige omgeving willen oefenen in het gebruik van de computer, organiseert Bibliotheek Rivierenland, in samenwerking van het Leerwerkloket Rivierenland en UWV Werkbedrijf Tiel, een wekelijks inloopspreekuur Klik & Tik op de dinsdagochtend van 10:00 tot 11:30 uur in Bibliotheek Tiel.

Tijdens het wekelijkse inloopspreekuur kunnen deelnemers op eigen gelegenheid aan de slag met het programma Klik & Tik, een digitaal oefenprogramma voor het gebruik van de computer. Door gebruik te maken van dit programma leert men zelfstandig en in eigen tempo omgaan met de computer en het internet. Het programma bestaat uit lessen die één voor één doorlopen worden. Men leert bijvoorbeeld hoe men het internet op gaat, zoekt met een zoekmachine, digitale formulieren invult, e-mail gebruikt en programma's downloadt. Als er vragen zijn kunnen die gesteld worden aan de aanwezige begeleiders. Het wekelijkse inloopspreekuur Klik & Tik is een samenwerking van het Leerwerkloket Rivierenland, UWV Werkbedrijf Tiel en Bibliotheek Rivierenland en is geschikt voor iedereen die meer vaardigheid wil krijgen in heinloopspreekuur Klik & Tik. De spreekuren zijn gratis toegankelijk gebruik van de digitale omgeving. Ook op maandagavond van 19:00 tot 20:30 uur verzorgen wij wekelijks een lijk.

Praktische informatie: Datum: dinsdag 8 maart. Aanvang: 10:00 uur. Einde: 11:30 uur. Kosten: Gratis toegankelijk. Locatie: Bibliotheek Tiel, Kloosterstraat 3 in Tiel. Aanmelden: Van tevoren aanmelden is niet nodig. Meer informatie is te lezen op onze website www.bibliotheekrivierenland.nl