• Rommelmarkt Lingewaarde 2015

    Zorgcentra De Betuwe
  • Zorgcentra De Betuwe

Jaarlijkse Rommelmarkt bij zorgcentrum Lingewaarde

02-06-2016, 17:11 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 18 juni 2016, 10:00 tot 14:00

Locatie:

Gasthuislingelaan 2, Tiel
Zorgcentrum Lingewaarde
Tiel

Ben je nog op zoek naar een leuk, bijzonder en betaalbaar cadeau voor Vaderdag? Kom op zaterdag 18 juni naar de rommelmarkt bij zorgcentrum Lingewaarde en kijk of je nog iets leuks kunt vinden!

Die dag vindt tussen 10.00 en 14.00 uur de jaarlijkse rommelmarkt plaats in en rondom zorgcentrum Lingewaarde aan de Gasthuislingelaan 2 in Tiel. De afgelopen weken zijn er weer allerlei leuke spullen verzameld welke die dag te koop worden aangeboden. De opbrengst van de Rommelmarkt komt net als voorgaande jaren ten goede aan de cliënten van Lingewaarde.

Zo is al eens een optreden van Wieteke van Dort vanuit de opbrengst bekostigd. Dit was een groot succes, cliënten hebben er van genoten! Wat er dit jaar met de opbrengst gedaan gaat worden, is nog niet bekend, maar uiteraard zoekt de organisatie weer een leuke bestemming in overleg met de cliënten!

Heb je nog leuke verkoopbare spullen staan die je kwijt wilt? Je kunt ze inleveren bij Lingewaarde, Gasthuislingelaan 2 in Tiel. Liever geen grote meubelen, omdat de organisatie die niet kan opslaan.