• Loevestein by Night

    Sunny

Kaarsverlichte rondleidingen Slot Loevestein

29-11-2017, 10:21 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 28 december 2017, 17:00 tot donderdag 4 januari 2018, 20:00

Locatie:

Loevestein 1, Tiel
Slot Loevestein
Tiel

Op donderdag 4 januari is er op Slot Loevestein een kaarsverlichte rondleiding met winterse gerechten. De avond begint om 17.00 uur en eindigt om 20.00 uur.

Bij aankomst kun je genieten van de warmte van vuurkorven bij de grote kerstboom op de Voorburcht, tevens kun je met je sleutel met RFID-chip alle buitenactiviteiten uit proberen van het 1001 bommen en granaten programma. Als de buikjes beginnen te rommelen gaan we het kasteel binnen. In de Zael staan lange aanschuiftafels met winterse kost (erwtensoep of tomatensoep, stamppot met worst + 1 consumptie naar keuze voor volwassenen en ranja voor de kinderen). Daarna is er een rondleiding door het kasteel, wat alleen voor deze avond speciaal verlicht is met kaarsen, alsook een verhaal bij de haard van een gids. De avond wordt opgeluisterd met live kerstliederen van tienerkoor Amee-Ziing.

Dit bijzondere en sfeervolle arrangement kost € 29,50 per persoon (kinderen € 19,50). Loevestein by night gaat door bij minimaal 40 aanmeldingen. (uiterste datum van aanmelden is resp. 20 en 27 december, een dag later krijg je een bevestiging of het doorgaat).

Om te reserveren vul je het formulier onderaan deze pagina in, of stuur je een e-mail naar info@slotloevestein.nl waar in je de volgende gegevens vermeldt: Naam, adres, aantal volwassenen, aantal kinderen en de gewenste datum, eventuele dieetwensen.