• Kiwanis Rivierenland Rally

    Joost van Glabbeek
  • Kiwanis Rivierenland Rally

    Joost van Glabbeek

Kiwanis Rivierenland Rally

25-03-2017, 09:21 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 1 oktober 2017, 10:00 tot 20:00

Locatie:

, Tiel
Varkensmarkt Tiel
Tiel

Kiwanis Tiel organiseert op zondag 1 oktober 2017 voor de 8e keer de Kiwanis Rivierenland Rally, een dag vol rijplezier en sportiviteit. Vanuit het centrum van Tiel vindt de start plaats van een geweldige dag! Tijdens het weekend vindt Tiel Pakt Uit plaats en zullen er in de binnenstad vele activiteiten georganiseerd worden. Ook rondom de start van de Rivierenland Rally zullen er leuke attracties aanwezig zijn, zoals een Dakar-deelnemer.

Rij mee en steun de goede doelen die Kiwanis steunt. Deelname staat open voor oldtimers en bijzondere auto's, cabrio's en sportauto's met een recenter bouwjaar. De Kiwanis Rivierenland Rally is inclusief lunch, borrel en een diner. Deelname per equipe van 2 personen kost € 195,-.

Beschikt u niet over een passende auto? Dan regelen wij een oldtimer voor u. Deelname kost dan € 325,- (exclusief brandstof).

De Kiwanis Rivierenland Rally is geen snelheidsevenement.

Het is een mooie toerrit door het Rivierengebied met uitdagende navigatiesystemen, zoals o.a. Bol-Pijl, Pijlen Kortste route, Blinde Lijn, Visgraat en Ingetekende lijn.