• Bedrijvigheid voor de start

    Frits Beunke
  • Start door hoofdsponsor EB-personeelsdiensten

    Frits Beunke

Kiwanis Rivierenland Rally wordt voor de 7e maal georganiseerd!

31-08-2016, 18:30 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 2 oktober 2016, 10:30 tot 17:30

Locatie:

, Tiel
P{parkeerterrein Restaurant Van der Valk Tiel
Tiel

Kiwanis Club Tiel organiseert voor de 7e maal haar jaarlijkse Rivierenlandrally en deze zal worden verreden op zondag 2 oktober 2016. De Rivierenlandrally is dé gelegenheid om een geweldige dag vol rijplezier en sportiviteit te beleven en om de goede doelen die Kiwanis Club Tiel ondersteunt mede mogelijk te maken.

Het is een uitdagende tourrit door het mooie Rivierengebied van de Betuwe met een breed veld aan deelnemers uit heel Nederland en België. Het is zeker geen snelheidsevenement, maar biedt voldoende sportieve uitdaging voor ervaren deelnemers en voor de starters is er uitgebreide uitleg en begeleiding. Voor de eerste maal kan er namelijk naar keuze gestart worden in de Sportklasse of in de Toerklasse. De eerstgenoemde klasse is voor de ware rally liefhebber, terwijl bij de de Toerklasse de nadruk ligt op ontspannen genieten van de omgeving in plaats van puzzelen en zoeken naar de juiste route.

De start vindt dit jaar plaats op het parkeerterrein van Restaurant Van der Valk in Tiel en de finish staat als vanouds gepland op Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd. Het is zeker de moeite waard om tijdens de start en de finish te komen kijken naar al die mooie oldtimers en cabrio's.De opbrengst van de Rivierenlandrally zal ditmaal ten goede komen aan de Stichting Heartbeat en de Stichting Zo! beiden gevestigd in Tiel.

Mede door enthousiaste sponsors als EB-personeelsdiensten, H. Van Dijkhuizen Olie & Benzine, Van der Valk Tiel, Heerlijkheid Mariënwaerdt en vele andere sponsors en donateurs zal een mooi bedrag bijeengebracht worden voor de gekozen doelen.

Kiwanis is een internationale serviceclub organisatie, die mensen met uiteenlopende beroepen samenbrengt in lokale clubs. Deze Kiwanis clubs houden zich bezig met een breed scala aan goede doelen zonder oogmerk van persoonlijk belang, Door het opzetten en uitvoeren van activiteiten worden gelden bijeengebracht voor goede doelen, waarbij het kind centraal staat. Kiwanis als wereldwijde organisatie met 8.600 clubs in 82 landen, bestaat inmiddels al ruim 100 jaar. Wereldwijd zet Kiwanis zich, samen met Unicef, in voor het "Stop Tetanus project". Kiwanis Club Tiel heeft de afgelopen jaren al aan vele instellingen hulp geboden.

Voor verdere informatie: www.rivierenlandrally.nl of www.kiwanisclubtiel.nl