• De aankondiging

    Jordi Verrijdt

K.T.S.M.'s "Christmas Proms" concerten worden "magisch"

06-12-2017, 12:11 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 17 december 2017, 15:00 tot 22:30

Locatie:

St. Agnietenstraat 2, Tiel
Schouwburg Agnietenhof
Tiel

Muziekvereniging K.T.S.M. uit Tiel gaat op zondag 17 december maar liefst twee keer het theater in met de eerste editie van het "Christmas Proms" concert.

De zaal van Schouwburg Agnietenhof wordt volledig omgetoverd en zo ontstaat er de ideale entourage in kerststijl waarin in een ruim 2 uur durend programma een enorm scala aan prachtige muziek de revue zal passeren. Er zullen 2 shows gegeven worden, om 15.00uur en een om 20.00uur.

Speciaal voor dit concert heeft K.T.S.M. bijzondere artiesten uitgenodigd.

Elstars Muziek Theater zal een aantal werken ten gehore brengen en ook zal het koor wat zeer bekend is in de regio een aantal werken gezamenlijk met orkest uitvoeren.

Ook de Tielse Sopraan Janine Waardenburg vertolkt samen met Marc Busscher op trompet en aantal prachtige nummers samen met orkest. De presentatie is in handen van Michel van Zeist die deze presentatie een magische twist zal geven. Laat u vooral lekker verrassen!

Een concert wat u niet mag missen, een ideaal uitje in de donkere dagen voor kerst. Leuker nog, het parkeren bij het theater is gratis!

Reserveer nu uw kaarten via info@ktsm.nl of dinsdag as aan de Cambier van Nootenlaan 5. Ook aan de kassa kunt u kaarten kopen, maar hierbij geldt wel op= op.

Tot ziens op 17 december tijdens "Christmas Proms"