• modeshows op de catwalk

    .

Mode Event Tiel met Golden goodybag

31-08-2017, 21:30 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 3 september 2017, 13:00 tot 17:00

Locatie:

, Tiel
Binnenstad Tiel
Tiel

Worden de pijpen wijder, gaat die heupbroek eindelijk verdwijnen, zal de rok voor mannen haar intrede doen? Op het Mode Event 2017 te Tiel op zondag 3 september a.s. worden al deze vragen beantwoord.

Mode Mode Mode. Iedereen doet er aan mee. Ook die er niet aan mee doet, kan door die afwijkende smaak een nieuwe trend zetten. En wat wordt die nieuwe trend? Ook de ondernemers van Tiel moeten al maanden van te voren inschatten hoe het straatbeeld er aankomend seizoen uit gaat zien. En dat is altijd weer lastig. Want is Tiel wel toe aan de nieuwste trends uit Parijs?

Het Mode Event wordt om 13.00 uur op de Groenmarkt geopend met een wervelende show door de dansers van de Stones Stylez Studio. Bij de overdekte catwalk zal DJ Matthew van Betuwe Events daarna de modellen aan u voorstellen. De 30 deelnemende ondernemers pakken uit met alles wat met mode te maken heeft, dus ook de schoenen en accessoires komen aanbod. Naast de catwalk zal styling en make-up advies kunnen worden ingewonnen. En terwijl de moeders naar de show kijken, worden de kinderen vermaakt door Elmo en zijn vriendje. De vaders kunnen voor het stoerdere werk gaan kijken bij de optredens van MA Lifestyleclub van Mahmut Artan in de Waterstraat. Want een goed getraind lijf is ook helemaal in de mode.

Hoogtepunt op de catwalk wordt de onthulling van de Fairtradejurk. Een speciaal ontwerp, waar uiteindelijk alle lootjes in komen voor de Golden Goodybag. Deze lootjes worden de gehele middag uitgedeeld in de stad of zijn te verkrijgen via de facebook pagina van Winkelen in Tiel. Rond 16.30 uur zullen de 250 goodybags uitgedeeld worden, die ter beschikking zijn gesteld door de deelnemende ondernemers. Dus wees er op tijd bij. En wie, oh wie gaat er dan naar huis met de Golden Goodybag? Misschien u wel, maar u maakt alleen kans als u erbij bent, op zondag 3 september tijdens het Mode Event in Tiel.