Oogmeting 3.0 Event

07-11-2018, 10:32 | Lezersnieuws | Henk Willemse

Datum:

vrijdag 7 december 2018, 09:30 tot donderdag 7 februari 2019, 18:00

Locatie:

Weerstraat 21
Brils
Tiel

Bent u nachtblind? Wist u dat veel mensen onterecht denken dat ze nachtblind zien? In werkelijkheid is hun oogafwijking tijdens de schemer anders dan overdag. Dit heeft te maken met de grootte van de pupil. De DNEye® Scanner bootst verschillende lichtomstandigheden na en meet vervolgens de exacte afwijking bij diverse pupilgroottes. Zo hebt u altijd optimaal zicht: overdag,tijdens de schemer en ’s nachts.

Vermoeide ogen? Uw ooglens kantelt wanneer u leest. Hierdoor kunnen oogfouten ontstaan, waardoor het beeld op uw netvlies niet helemaal scherp is. De DNEye® Scanner neemt deze kanteling daarom mee in z n analyse. Hierin is het apparaat uniek! Dit resulteert in extra meetgegevens die we gebruiken om het leesdeel in uw glazen net iets preciezer in te slijpen. Hierdoor hebt u minder last van vermoeide, prikkende ogen.

Uniek oogonderzoek De Rodenstock DNEye® Scanner scant de ogen met een onschadelijke lichtstraal, waarbij het maar liefst 1500 hypernauwkeurige metingen verricht. Zo zijn we in staat om de gezondheid van uw ogen uitgebreid en accuraat te meten. 1. Kijken op de verte afstand 2. Kijken op de nabij afstand en de stand van de ogen tijdens het lezen 3. Zicht bij diverse lichtomstandigheden, dag- en nachtzicht 4. Scan van de oppervlakte van het hoornvlies om mogelijke afwijkingen op te sporen 5. Helderheid van het oog om symptomen als staar op te sporen 6. Diktemeting van het hoornvlies om zo de interne oogdruk te bepalen 7. Oogdrukmeting, een te hoge oogdruk kan duiden op glaucoom Met de DNEye® Scanner wordt direct duidelijkk wat de precieze afwijking is voor de verschillende gebieden van uw oog. Deze extra meetgegevens gebruiken we om uw brillenglazen nog nauwkeuriger te slijpen dankzij de meest geavanceerde slijptechniek. Het resultaat: volledig op maat gemaakte glazen met een ongekende scherpte en helderheid. De voordelen: Altijd optimaal zicht in alle lichtomstandigheden. Uw hersenen hoeven zich minder in te spannen om het beeld dat ze binnenkrijgen te corrigeren, waardoor u meer ontspannen kijkt. U ziet meer details, kleuren en contrast. Maak een afspraak voor een kosteloos oogonderzoek op 7 december van 9.30 -18.00. U ontvangt die dag € 100,- korting op een paar DNEye® multifocaalglazen.