• Sijbrand Booij

    Rallymaniacs

RIBIZZ netwerkbijeenkomst - Realiseer je droom - Le Dakar

21-10-2016, 12:20 | Lezersnieuws |

Datum:

maandag 7 november 2016, 20:00 tot 22:00

Locatie:

Kromme Steeg 11, Tiel
Huize Poelzicht
Tiel

Sijbrand Booij van het Tielse ebRallyteam - deelnemer aan de DAKAR 2016 neemt ons mee in zijn verhaal 'Maak je dromen waar'

Zijn bedrijf El Don - Adventure Management is nu 4 jaar actief en staat voor het ontwerpen, faciliteren en organiseren van avonturen. En dan hebben we het over de Noordkaap expeditie, Enduro ritten door Europa en Afrika, deelname aan 'Le Dakar' en de RIB Events.

Deze avond staat in het teken van de Dakar 2016. of wel 'THE ODYSSEY', Het is de Champions League van het rally racen. Voor de deelnemers is er geen grotere uitdaging, twee weken van eindeloze slopende woestijn, sierras, rio's en de meest extreme natuurlijke omstandigheden, met slechts een kompas mee op reis. Het zijn deze elementen, waarmee de Dakar zijn status ontleent als 's werelds meest uitdagende en moeilijkste auto- & motorrally evenement.

Dakar is een belevenis op zich. Een evenement die de mensen uit vele lagen van de bevolking betovert. Het meest enerverende onderdeel van de Dakar Rally is de toegankelijkheid, waardoor getalenteerde amateurs concurreren met de professionele fabrieksteams.

De vergelijking 'Odysee' voor de Dakar en het runnen van een bedrijf is de basis om als metafoor te dienen in de lezing van Sijbrand. Wat je meemaakt in deze race is éen op éen te projecteren op het bedrijfsleven; Missie, Strategie, Planvorming, Teamwork, Omgaan met teleurstellingen, Doelen bijstellen en Successen vieren. Een extra dimensie in deze is dat je van je hobby een beroep kan maken!

Laat je verassen door zijn verhaal als navigator van het ebRallyteam.

>> Aanmelden voor deze bijeenkomst http://www.ribizz.nl/realiseer-je-droom---le-dakar