• gezellig met elkaar aan het werk

    Adé Peters
  • aan het schilderen

    Adé Peters
  • aan het tekenen

    Adé Peters

Teken/schilderles in Kerk-Avezaath gaat weer starten

16-01-2018, 11:31 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 16 januari 2018, 21:01 tot vrijdag 30 maart 2018, 21:01

Locatie:

Woerd 29, Kerk-Avezaath
Atelier van de kunstenaar
Kerk-Avezaath

Deze week in januari starten de teken/schildercursussen weer, in het atelier en onder leiding van bevoegd docente Adé Peters (Inlichtingen: tel 0344-681527).

We werken met elkaar in een groep, maar elke cursist wordt individueel begeleid, en werkt aan zijn eigen ontwikkeling, met eigen materiaal en in techniek naar keuze, eventueel in overleg. Zo kan ieder zijn eigen wensen zoeken en toch bij elkaar inspiratie opdoen. De onderwerpen zijn tevens naar keuze, hoewel er altijd een centraal onderwerp beschikbaar is, en bladen met voorbeelden.

Bovendien kan er gewerkt worden met een stapsgewijze techniekcursus, bijvoorbeeld om goed te leren tekenen, of om de mogelijkheid van een bepaald materiaal te leren kennen, zoals bijvoorbeeld aquarel, acryl- of olieverf.

Koffie en thee zijn bij het cursusgeld inbegrepen. De kosten zijn in principe per 10 lessen, en worden de 1e les contant betaald.

*Al bestaat er geen inhaalRECHT voor gemiste lessen, er is vaak wel mogelijkheid een les in te halen op een ander beschikbaar moment met plek.

Locatie: Atelier van de kunstenaar

info 0344-681527

www.adepeters.nl