• Chateau voor Buren

  Chateau voor Buren
 • Chateau voor Buren

  Chateau voor Buren
 • Chateau voor Buren

  Chateau voor Buren
 • Chateau voor Buren

  Chateau voor Buren

Wijnfestival Chateau voor Buren

17-08-2018, 11:04 | Lezersnieuws | Steven Hulst

Datum:

zondag 26 augustus 2018, 18:00

Locatie:

Peperstraat
Buren centrum
Buren

Chateau voor Buren ? het wijnfestival van de Betuwe met nationale allure Wijnliefhebber? Dan is een bezoek aan wijnstad Buren en het Wijnfestival Chateau voor Buren een must. Kom zondag 26 augustus a.s. naar het pittoreske Buren in de Betuwe en geniet van een super wijnaanbod. Laat je informeren bij de VINOdesk, proef aan de stands en geniet in Franse sferen op het Wijnplein van de optredende muzikanten of op het Culinairplein van de gerechten bereid door koks van lokale restaurants.

Net als bij de vorige edities verwachten wij meer dan 3.000 liefhebbers uit het hele land. De bezoekers ontvangen bij de verschillende entreepunten een limited edition proefglas, een programmaboekje en een Chateau voor Buren draagtas waarin wijnaankopen gemakkelijk meegenomen kunnen worden. Het programmaboekje staat vol informatie en tevens kunnen daarin proefnotities worden gekoppeld aan het wijnaanbod.

Zin in iets speciaals? Bezoek het vernieuwde wijnplein waar nu ook de VINOdesk te vinden is. U kunt daar in gesprek met onze vinologen en je inschrijven voor ??n van onze workshops zoals bijvoorbeeld het sabreren van je eigen bubbels. En wat te denken van een masterclass Zuid-Afrikaanse wijnen? Kijk op www.chateauvoorburen.nl voor nadere informatie over de workshops. Op onze website krijgt u ook de laatste informatie over het programma en het wijnaanbod en u kunt zich op voorhand inschrijven voor de workshops. Zoals altijd, wie het eerst komt, het eerst maalt. Het aantal plaatsen is beperkt.

Ga tenslotte, na een heerlijke middag, huiswaarts met een goed gevoel en een aantal wijntjes om verder na te genieten. Wijn is immers passie! Geen zin om tot 26 augustus te wachten? Onze speciale lustrumwijn ?Chateau Buren ? Johanniter, oogst 2017?, een heerlijke terraswijn, is weer verkrijgbaar bij de horeca en wijnverkooppunten in de hele Gemeente Buren.