• Terugkomsessie Mailchimp

    Jacqueline van Zetten

“Een cadeautje voor mijn inzet als vrijwilliger”

15-02-2019, 23:00 | Lezersnieuws | Welzijn

In een terugkomsessie verdiepten vrijwilligers van de Dierenambulance en vv ISC hun kennis van Mailchimp, een programma waarmee je nieuwsbrieven kunt mailen. De training was bedoeld voor vrijwilligersorganisaties die direct én persoonlijk een grote groep mensen willen bereiken.

 

Vrijwilligerssteunpunt Buren gaf vorig jaar vrijwilligersorganisaties de gelegenheid om een workshop ‘E-mailnieuwsbrieven maken en verzenden’ te volgen. De workshop was gericht op verenigingen en stichtingen die serieuze plannen hadden om een nieuwsbrief te gaan versturen. Na die eerste training waren Erna de Heus van vv ISC en Marja van Gessel van de Dierenambulance zo enthousiast, dat zij graag wilden deelnemen aan een terugkomsessie. Zij kregen die gelegenheid onlangs. Erna na afloop: “Ik zie dit echt als een cadeautje voor mijn inzet als vrijwilliger”.

 

Misschien zijn er nog meer vrijwilligers(organisaties) met wensen om bepaalde trainingen te volgen.  Uiteindelijke doel is om vrijwilligers en organisaties sterker te maken. Er is veel mogelijk. Voor overleg en informatie: Vrijwilligerssteunpunt Buren 0344-602337 vrijwilligersburen@welzijnrivierstroom.nl.