• V.l.n.r. Ruud Storck, Chantal Heuvelman, Theo Schreurs

    Kingspan Insulation

100% Running Winterswijk ontvangt cheque van Kingspan Insulation

13-03-2019, 09:42 | Lezersnieuws | Chantal

Een cheque van €500 mochten Ruud Storck en Theo Schreurs namens 100% Running Winterswijk in ontvangst nemen van Kingspan Insulation. De producent van hoogwaardige isolatiematerialen, met locaties in Winterswijk en Tiel, sponsort met deze bijdrage de sportieve uitdaging die het team voor de 4e keer aangaat: in ruim 48 uur met 8 lopers 560 km afleggen: De Roparun.

Samen strijden tegen kanker

In het pinksterweekend zet een team van 8 lopers en 16 begeleiders zich in om zo veel mogelijk geld op te halen voor mensen met kanker. Een dankbare maar loodzware sportieve taak. Theo Schreurs: “Dit jaar lopen we voor de 4e keer mee. Inmiddels een ervaren team, maar ieder jaar is het weer opnieuw een enorme uitdaging. De trainingen en voorbereidingen, maar ook het binnenhalen van zo veel mogelijk sponsorgelden. Wij zijn enorm blij met de steun die Kingspan Insulation door middel van deze donatie biedt.”

Om dit goede initiatief te steunen heeft Kingspan Insulation besloten een cheque van €500 euro uit te schrijven. Chantal Heuvelman, manager marketing & communicatie support van Kingspan: “We volgen 100% Running Winterswijk ieder jaar bij deze sportieve prestatie. Toen we werden benaderd voor een sponsorbijdrage was het niet nodig hier lang over na te denken. Een team van Winterswijkers die strijdt voor het goede doel, de missie op zich, allemaal redenen om hier als bedrijf ook een steentje aan bij te willen dragen. De route loopt tevens over het bedrijventerrein Medel, waar onze Tielse vestiging staat, wellicht kunnen onze Tielse collega’s ze nog persoonlijk aanmoedigen, als het tenminste niet midden in de nacht is!“

Roparun

De Roparun is een estafetteloop van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’.

Ook doneren?

Stichting 100% Running Winterswijk gaat de estafetteloop van 560 km om natuurlijk zo veel mogelijk geld binnen te halen. Met deze donatie van Kingspan Insulation zijn ze er dan ook nog niet. Iedereen die dit goede doel een warm hart toedraagt kan doneren. U kunt al steunen vanaf € 10.- euro, selecteer TEAM 237 op de website van de Roparun: http://www.roparun.nl/steun-ons/doneren/