• Saskia Tijmen (links) ontvangt van Anika van Mook (Bakkerij Bouman) een heerlijke taart en 100.000 FlipPas-punten. Het boeket bloemen werd aangeboden door Meeuwsen bloemen.

    Janet Kooren

100.000ste FlipPas-transactie van het jaar

12-01-2019, 16:11 | Lezersnieuws | Rene

In 2018 zijn er meer dan 100.000 kassatransacties gedaan met de FlipPas. Deze mijlpaal werd gehaald in het laatste weekend van het jaar, op zaterdag 29 december. De organisatie van de FlipPas verbond een prijs aan deze mijlpaal, die door Saskia Tijmen bij Bakkerij Bouman werd behaald.

Saskia kreeg de pas cadeau bij een aankoop en gebruikt hem veel. “Je kunt er ook overal mee terecht, ik gebruik hem bij veel verschillende winkels en ik vind het mooi dat Tiel dit heeft.” Anita van Mook van Fijnbakkerij Bouman is ook trots op het resultaat en heeft een taart met FlipPas-logo voor de winnaar. “We geven steeds meer punten uit, want steeds meer mensen hebben een FlipPas. Alleen in het weekend is het zo druk, dan vergeten we het soms wel eens te vragen, dus het is goed als de mensen ons eraan helpen herinneren.” Anita is blij met de FlipPas die haar in staat stelt om klanten een leuk extraatje te bieden. “Met elkaar moeten we het doen in de binnenstad, dus de FlipPas is daar een mooi middel voor!” Saskia kreeg naast de 100.000 punten en de taart ook nog een mooi boeket van Meeuwsen bloemen overhandigd.

Over de FlipPas

De FlipPas is het Tielse spaarsysteem waarmee consumenten punten kunnen sparen bij zestig deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen, of bij speciale acties. Met de FlipPas kan op verschillende plaatsen in de binnenstad het parkeergeld betaald worden, daar waar er vooraf betalen geldt. Op www.flippas.nl is te zien wie de deelnemers zijn en waar de FlipPas verkregen kan worden.

Voor meer informatie:

Website: www.flippas.nl

Facebook: facebook.com/flippastiel

Twitter: twitter.com/flippastiel