• Claudia de Breij met haar voorstelling 'Nu' in de Agnietenhof

    Hans Peter van Velthoven

Agnietenhof programma 2018/2019 op dinsdag 22 mei in verkoop - Vriendenverkoop start op woensdag 16 mei

09-05-2018, 13:10 | Lezersnieuws | Anika

Op dinsdag 8 mei is het nieuwe programma van Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof bekendgemaakt. Op woensdag 16 mei start de voorverkoop voor Vrienden van de Agnietenhof en op dinsdag 22 mei gaat de reguliere kaartverkoop van start.

 

Eerder gaf het theater al een voorproefje van de namen die volgend seizoen in de Grote Zaal hun opwachting maken, waaronder Claudia de Breij, Brigitte Kaandorp, Paul de Leeuw en de casts van musicals ‘Evita’ en ‘All Stars’. Wat er nog meer op het programma staat is vanaf nu te zien in de seizoensbrochure en op www.agnietenhof.nl. Naast de jaarlijkse seizoensbrochure brengt de Agnietenhof dit keer ook een compacte, maar complete versie van de brochure op de mat.

 

Vrienden krijgen voorrang

Voor bezoekers die regelmatig in de Agnietenhof komen, graag op de beste plaatsen willen zitten of een week voorrang willen op de kaartverkoop, is het slim om een Vriendenlidmaatschap te overwegen. Vrienden genieten namelijk van vele voordelen, waaronder:

- Korting op voorstelling- en filmkaarten gedurende het seizoen

- Twee vrijkaarten voor de feestelijke Vriendenavond op 15 mei

- Gratis koffie/thee na afloop van een 3-gangenmenu in het Theaterrestaurant

- Korting op horeca-arrangementen bij geselecteerde voorstellingen

- Gratis kaarten ruilen (tot 3 werkdagen van tevoren), de kaarten in twee termijnen betalen en meer voordelen gedurende het seizoen, zoals gratis filmkaarten

 

Bezoekers worden Vriend van de Agnietenhof voor € 27,50 per seizoen. Kijk voor alle voordelen en aanmelden op www.agnietenhof.nl.