• Audities Tina de Musical in Tielse Agnietenhof

    PR Tina de Musical

Audities en voorverkoop voor Tina, de Musical in Tielse Agnietenhof

03-04-2017, 10:00 | Lezersnieuws | Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof

Terwijl het huidige theaterseizoen nog in volle gang is, is Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof achter de schermen druk bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Een van de musicals die te zien zal zijn, is Tina, de Musical op 12 januari. Op zaterdag 8 april vinden er audities plaats in de Agnietenhof voor de kinderrollen in deze musical. Ook start op 8 april de voorverkoop voor kaarten van Tina, de musical in Tiel.

Auditieronde in de Agnietenhof

Voor de kinderrollen van Tina en haar vrienden Puck en Fabio in Tina, de Musical konden kinderen zich opgeven voor een auditie. Er werden meisjes én jongens tussen de 9 en 18 jaar oud gezocht voor in de musical. De jury trekt nu het hele land door om de musicalsterren in de dop te vinden. Op zaterdag 8 april zijn de audities in de Agnietenhof. Tijdens deze auditie zullen de potentiële kandidaten een choreografie dansen en een stuk zingen. De talenten die door de auditieronde heen komen, mogen naar de Tina Academy. Daar zullen ze in tien zaterdagen veel leren over zingen, dansen en acteren.

Doldwaze avonturen, meidenpret en de allerleukste liedjes

Op 8 april start ook de kaartverkoop voor de voorstelling die in het nieuwe seizoen op 12 januari te zien zal zijn in de Agnietenhof. De musical gaat over de jonge Tina die heel veel aan haar hoofd heeft. Samen met haar beste vriendin Puck en haar vriendje Fabio zorgt ze elke week weer dat het blad gevuld is. Maar op een dag staat Bobby voor haar deur. De leukste jongen van de hele wereld. Haar hart gaat sneller kloppen, maar hoe pakt ze dit aan? Gelukkig weet haar oma raad.

Kaarten bestellen?

Alexandra Alphenaar, Annick Boer, Ridder van Kooten, e.a. - Tina, de Musical (8-99 jr)| vrijdag 12 januari om 19:30 uur | Grote Zaal | vanaf € 25,50 (incl. garderobe & drankje)

Reserveren en informatie: www.agnietenhof.nl of 0344 673 500 ∙ Kassa open: za 8 april 14-16 uur ∙ Bezoekadres: St. Agnietenstraat 2, Tiel