• Tuin in Arkel

    nn

Betuwse Tuinenroute 2019

26-05-2019, 22:52 | Lezersnieuws | Betuwsetuinen

Genieten van prachtige tuinen in de omgeving van Tiel
Gedurende het weekend van 15 en 16 juni vindt de Betuwse Tuinen Route plaats. Aan dit evenement doen  15 tuinen mee die gratis zijn te bezoeken. Alle deelnemers zijn echte liefhebbers die hun enthousiasme voor tuinieren en hun kennis over het beheer en de beplanting graag delen. De tuinen zijn allemaal heel verschillend van aard, ze varieren van cottagetuin tot onder architectuur aangelegde tuinen. Een indruk van de tuinen krijgt U door de beschrijving op de website: www.betuwsetuinenroute.nl.
4  deelnemende tuinen zijn gelegen in de directe omgeving van Tiel en zijn het bezoeken meer dan waard.

De overige deelnemende tuinen liggen verspreid over de Betuwe, globaal tussen Arkel en Hemmen. De Betuwse Tuinenroute, is een prachtige tocht door de Betuwe die U langs deze sfeervolle tuinen voert. De deelnemende tuinen zijn herkenbaar aan een groene banier en open van 10.00 tot 17.00 uur.
Tijdens de open tuindagen is uitgebreid de gelegenheid om adviezen en tips te vragen. Ook is het leuk om contacten te leggen met andere tuinliefhebbers of gewoon tijdens een wandeling door de tuinen inspiratie op te doen voor het inrichten van tuinen, vijvers en borders. In veel tuinen is koffie en thee verkrijgbaar, zijn eigen gekweekte planten te koop of is er een kunstexpositie.
Meer informatie kan gevonden worden op: www.betuwsetuinenroute.nl