• the extraordinary journey of the fakir

    Filmdepot

BUITENGEWONE REIS BIJ LINGEFILM

18-07-2019, 20:06 | Lezersnieuws |

Komende week op vrijdag 26 juli om 20:30u opent LingeFilm voor de laatste keer dit filmseizoen haar deuren. Daarna is het tijd voor vakantie. Daarom trakteert LingeFilm iedere bezoeker op een drankje voorafgaand aan de film The extraordinary journey of the fakir. Eind augustus begint filmseizoen 2019-2020.

The Extraordinary journey of the fakir. Deze week de laatste film van het seizoen 2018-2019 bij LingeFilm. Alle reden om te komen, want LingeFilm trakteert bij binnenkomst op een zomers drankje! Dat brengt je vast meteen in de stemming voor Bollywood film: The extraordinary journey of the fakir. De Indiase straatartiest Aja gaat op reis door Europa. Op zoek naar zijn vader die hij nooit gekend heeft. Tijdens zijn zoektocht doet hij per ongeluk Engeland, Spanje en Italië aan. In deze feelgood movie heeft ook een IKEA-kast een rol. Haast terloops snijdt de film het eigentijdse thema migratie aan.

Te zien bij LingeFilm, gevestigd in De Pluk aan de Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen. Aanvang vrijdagavond 20.30 uur. Entree € 8,00 / LingeFilm FanPas € 5,50.