• Johan Kusters overhandigd bloemen aan Erelid Cees Dekker

    Huisfotograaf Weirijders

Cees Dekker benoemd tot erelid van TFCC de Weirijders

17-05-2018, 18:30 | Lezersnieuws | Willeke

 

Op  maandag 14 mei is Cees Dekker benoemd tot erelid van TFCC de Weirijders. Dit gebeurde tijdens de Algemene Ledenvergadering van TFCC Weirijders.

 

Cees nam afscheid van zijn functie als penningmeester. Een jaar of 10 geleden kwam Cees bij de club doordat zijn zoon Tom ging fietscrossen. Cees is iemand die alles vanuit meerdere perspectieven bekijkt. Hij heeft veel ideeën en maakte deze vanaf het begin ook kenbaar. Maar toonde zichzelf niet graag op de voorgrond. Hij is een stille kracht geweest tijdens de realisatie van onze nieuwe baan aan de Schaarsdijkweg.

Hij benoemde zelf dat zijn eerste idee, nog steeds in gebruik was… Een koffiebekerhouder voor 6 bakken koffie, zodat je minder vaak naar de bar hoeft te lopen. Hij daagt daar een ieder lid en/of ouder uit, om klein te beginnen!

Inmiddels is hij 7 jaar Penningmeester van de Weirijders. Samen met zijn vrouw hebben ze de boekhouding naar een hoger level getild. Als dank daarvoor kreeg hij een waardebon overhandigd om, samen met zijn vrouw, een reisje naar Lissabon te maken. 

 

Op voordracht  van het bestuur werd Cees Dekker benoemd tot Erelid van TFCC de Weirijders. Dit om uitdrukking te geven aan haar waardering voor wat Cees heeft betekend voor onze vereniging

Naast dat Cees penningmeester was, heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd  aan het vergroten van de saamhorigheid en betrokkenheid onder de leden en ouders. Cees vond het belangrijk dat iedereen zich thuis voelde bij de club, hij heette iedereen die nieuw was welkom. Dit heeft zeker bijgedragen aan de bloei van onze vereniging.

Onder luid applaus werd deze eervolle benoeming begroet door alle aanwezigen.

Cees is het 5e erelid van TFCC de Weirijders. Eerder werden Eef, Jan en Johan Kusters benoemd tot erelid. Cees benoemde zelf al dat hij de eerste niet Kusters was met deze titel en voelde zich zeer vereerd! Dat laatste klopt niet geheel omdat, de inmiddels overleden Mede Oprichter, Teunis van Hensbergen ook tot erelid werd benoemd.

Cees van harte gefeliciteerd en enorm bedankt voor de jaren dat jij je hebt ingezet voor deze prachtige vereniging!