• Circus in Buren

    Circus Bolalou

Circus Bolalou komt naar Buren

23-05-2019, 23:39 | Lezersnieuws | Circus

Een beetje vreemd gezicht voor wie binnenkort langs de tennisbanen in Buren rijdt. Daar bouwt namelijk een echt circus haar tent op en geeft aldaar een viertal voorstellingen.

 

Buren – De jongste circusdirectie van Europa, het echtpaar Steffie en Dennis Bossle, is erin geslaagd binnen korte tijd een geheel circus uit de grond te stampen. Vorig jaar april zijn zij begonnen met enkel zij beiden als artisten en enkele wagens. Door een unieke show en het enthousiasme waarmee zij het publiek bespeelde bleek de formule een groot succes. Nu vinden zij het tijd om met meer artiesten en een nog spectaculairder programma op tournee te gaan langs Nederlandse dorpen en steden.

                                  

In het programma, klassiek zoals het hoort, vele dieren. Dennis presenteert prachtige Friese paarden, maar ook schattige pony’s. Daarnaast honden, maar ook lama’s en unieke mini-koeien in een gezamenlijke dressuur.

Ook artistiek ontbreekt het hooggeëerd publiek het aan niks, acrobaten in de lucht en in de piste laten hun hals wekkende kunsten zien.

 

Terug naar het wilde westen gaat men met een cowboyshow, lasso’s vangen,  zweep slaan en zelfs messen werpen laat groot en klein op het puntje van de stoel zitten.

Natuurlijk ontbreekt ook de clown niet, die met zijn komische capriolen een ieder van een gulle lach zal voorzien.

 

Voorstellingen worden gegeven in de circustent op het evenemententerrein aan het Plantsoen naast de Tennisvereniging in Buren

 

Vrijdag 31 mei 2019 om 16:00 en 19:00

Zaterdag 1 juni 2019 om 15:00

Zondag 2 juni 2019 om 12:00

 

ACTIE: Voor wie dit artikel laat zien aan de kassa van het circus ontvangt €2 korting per persoon op de entreeprijs. (maximaal 5 personen, NIET geldig op Vrijdag om 19:00)

 

Voor de voorstelling op Vrijdag om 19:00  gelden speciale entreeprijzen. Men kan dan voor €10 naar binnen ongeacht de leeftijd of zitplaats.

Wilt u zeker zijn van een zitplaats? Reserveer dan online via www.circus-bolalou.nl

Daar vindt u ook alle info en entreeprijzen.