Dames GO niet tevreden met twee punten 

08-04-2018, 17:51 | Lezersnieuws | Linda

Afgelopen zaterdag stond er een uitwedstrijd tegen Cito 1 uit Zeist op het programma. 

 

De dames van GO speelden een wedstrijd met een zeer wisselend volleybalniveau. Kwamen ze de vorige wedstrijd nog uitstekend uit de startblokken tegen Switch 3, lieten ze nu zeer matig spel zien aan het begin van de wedstrijd. Vooral verdedigend liet het spel te wensen over. Er werd niet gestart vanaf de juiste uitgangspositie en de dames kwamen te laat in beweging. Er werd geen aanval opgebouwd en de set verloren met 25-14.

Langzaam aan begonnen de dames uit Geldermalsen beter te volleyballen, maar overtuigend was het nog niet. Beide teams waren aan elkaar gewaagd. GO won de tweede set met 22-25 en Cito won de derde set met 25-22.

In de vierde set was de overtuiging er wel aan de zijde van GO en deze set werd dan ook eenvoudig gewonnen met 15-25.

In de beslissende set ging het in eerste instantie gelijk op, maar aan het eind van de set konden de aanvalsters van GO niet tot scoren komen. Hierdoor werd de laatste set met 15-9 verloren. 

 

De dames van Cito waren blij met de drie behaalde punten die hen misschien voor degradatie kunnen behoeden. De dames van GO waren minder tevreden met de twee behaalde punten. Er had meer ingezeten, maar het is er niet uitgekomen.

 

Op vrijdag spelen de dames een thuiswedstrijd tegen VOC Maarssen 1.