• Productiebedrijf in Brazilië

    Radha Jethu

De eerste MBA in Fashion Management & Lifestyle in Nederland

29-01-2019, 11:47 | Lezersnieuws | Indra

Business School Nederland (BSN) heeft een nieuwe MBA-opleiding Fashion Management gelanceerd. Deze gaat in september 2019 van start.  De opleiding duurt 24-25 maanden en de trainingsdagen zijn een keer per maand op vrijdag en zaterdag.


Boost voor carrière

De MBA-opleiding Global Fashion Management is bestemd voor ambitieuze professionals, managers en ondernemers die hun competenties willen vergroten op alle managementgebieden, hun leiderschapskwaliteiten willen vergroten en verdiepen om zodoende een voorsprong te krijgen binnen de fashionbranche in binnen- en buitenland. Deze opleiding is tevens geschikt voor een hoger opgeleide die zich wil verdiepen in de managementkant van de fashionbranche.

De opleiding MBA Global Fashion Management geeft de inzichten en handvaten die nodig zijn om beleid op te stellen en te implementeren op het gebied van Duurzaamheid & Circulaire Fashion Businessmodellen, de Nieuwe Consument, Innovatief Ondernemen, Robotica & Next Generation Retail.

 

Business School Nederland

Business School Nederland is een onderwijsinstituut dat ruim 30 jaar MBA-opleidingen aanbiedt. BSN is een Tripple crown geaccrediteerde Business School en heeft een Tier One-Ranking van het CEO Magazine.  Het succes van de MBA-opleidingen van BSN is niet tot Nederland beperkt gebleven, want de MBA-opleidingen van BSN worden inmiddels aangeboden in tien verschillende landen, variërend van China tot Suriname. Al haar docenten zijn expert in hun vakgebied en hebben aantoonbaar succes geboekt in (internationaal) fashion management, wetenschap met de link naar fashion, onderwijs, overheid en publicaties.

Meer informatie is te verkrijgen via www.bsn.nl