• oliebollenactie in 1967

    niet bekend

De KTVM bakt ze weer bruin!

14-12-2017, 20:20 | Lezersnieuws | KTVM

In ons prachtige verenigingsgebouw zijn er door de leden van de Tielse muziekvereniging KTVM jarenlang duizenden oliebollen gebakken. Dit ging vaak gepaard met een lach, een hoop gezelligheid en veel helpende handjes. Zoals te zien op de foto uit 1967 (!) werden er op grote schaal oliebollen gebakken.

Dit jaar, met ons 115-jarig jubileum in het vooruitzicht, is deze oude traditie nieuw leven in geblazen, maar dan in een modern jasje! Want tegenwoordig kan men de oliebollen online bestellen en betalen (www.ktvm.nl/oliebollen) en thuis laten bezorgen!

Een ding is er in ieder geval niet veranderd ten opzichte van 50 jaar geleden: het enthousiasme van de leden om van deze actie een groot succes te maken. Er wordt al vanaf 6:00 's morgens gebakken en vanaf 12:00 wordt het verenigingsgebouw opengesteld voor de verkoop en een gezellig hapje en drankje!

Dankzij de opbrengst van onze oliebollenactie, kan de KTVM concerten blijven geven. Alle belangstellenden zijn daarom van harte uitgenodigd voor het gratis toegankelijke nieuwjaarsconcert op zondag 7 januari 2018 in de Dominicuskerk. Een afwisselend programma waarin klassiekers zoals de Radetzky Mars worden gecombineerd met filmmuziek van Lord of the Rings en een knipoog naar de popmuziek dankzij ABBA.