• Decorage

    Maarten

DE VERNIEUWDE SCHATKAMER VAN DECORAGE & KOELVINTAGE!

18-07-2017, 15:01 | Lezersnieuws | Henny Lagerweij

Koelvintage & Decorage - jarenlange partners in Franse brocante/vintage en industriële meubelen - hebben enorm aan de weg getimmerd. Ieder voor zich, maar toch onder één dak aan de Burensedijk 6 te Kerk-Avezaath. Het resulteert in een één plus één is drie waar de bezoeker van zal profiteren! Zo is er een verruiming van het assortiment, een extra voormalige koelcel ingericht, een grote nieuwe levering uit Frankrijk, een nieuwe naamgeving 'Koelvintage', twee nieuwe websites en zelfs…een heropening in de planning dat bijzonder gevierd zal worden!

NIEUWE MEUBELLEVERING & NIEUWE WEBSITES

De Decorage levert 22 juli, aanstaande zaterdag, terwijl de winkel gewoon te bezoeken is, rechtstreeks uit Frankrijk een hele grote nieuwe partij met brocante, stoere items en decoratieve spullen. Deze zijn nu al te bekijken op de hernieuwde website: www.decorage.nl onder de categorie 'Binnenkort in Nederland'. De komende dagen wordt deze pagina continu aangevuld! Deze website leidt de bezoeker nog makkelijker door de producten heen. Wees er dus snel bij wanneer je jouw meubeljuweeltje eruit wil pikken! Ook Koelvintage -voorheen HJDecoratiehandel- heeft een nieuwe website: www.koelvintage.nl. Deze frisse leuke nieuwe naam én website geven een goede impressie van de nieuwe koers die zij zijn gaan varen: meer vintage, stoer en retro! Helemaal het bekijken waard.

SCHATKAMER

Samen zijn ze meer dan ooit onderscheidend, uniek, geven ze een 'seconde vie' (een tweede leven) aan meubels, die landelijk, stoer, retro of vintage zijn. Regelmatig vergapen bezoekers zich in de winkel en noemen de collectie een schatkamer. Geen fabrieksmeubels die iedereen heeft staan, maar elk item met een eigen verhaal en naar de huidige design, look & feel gerestaureerd. Duurzaam en betaalbaar. Met alle liefde en zorg bij elkaar gezocht.

VERSGEPERST PERENSAP

Henny geniet enorm wanneer mensen blij zijn met hun aankoop. Gasten ontvangt zij altijd met versgemaakt perensap van de boomgaard rondom de winkel. Koelvintage haalt de items veelal uit België en Duitsland. Henny heeft een neus voor het opkopen van unieke spullen op veilingen. Op 5 augustus wordt de uitbreiding van haar winkel en de nieuwe naamgeving Koelvintage groots gevierd. Hierover volgt nog meer nieuws!

Kom deze zaterdag naar de Betuwe en waan je een beetje in Frankrijk, vintage en nostalgische sferen….

Adres

Koelvintage en decorage

Burensedijk 6

4012KG Kerk-Avezaath

www.koelvintage.nl

www.decorage.nl