• Eén van de gerechten in het Zinder Café.

    rechtenvrij

December Specials in Zinder Café tijdens MidWinterFestival op 16 december 2018

06-12-2018, 10:22 | Lezersnieuws | Anika

Op zondag 16 december beleeft het MidWinterFestival (8 t/m 22 december) in Zinder zijn hoogtepunt. Zo ook in Zinder Café, waar allerlei winterse gerechten worden geserveerd. Met een kraampje op de kerstmarkt op het John van Burenplein is het eetfestijn compleet.

Een hotdog met zuurkool, een Waldkorn met boerenbrie en stoofpeertjes of een breadpudding van suikerbrood: bezoekers genieten op zondag 16 december van allerlei winterse gerechten. Niet alleen binnen, maar ook buiten op de kerstmarkt is Zinder Café vertegenwoordigd. Zo lopen kerstmarktgangers met een kop warme chocolademelk, erwtensoep of glühwein langs de kraampjes.

Broodje van de Week, High Tea en donderdagmiddagborrel
Gedurende het afgelopen jaar introduceerde het Zinder Café al meerdere specials. Zo staat elke week een nieuw broodje op het menu, dat elke dinsdag bekendgemaakt wordt op social media. Daarnaast kunnen High Tea-liefhebbers elke eerste zaterdag van de maand in Zinder terecht voor allerlei zoete en hartige hapjes en wordt eens in de maand een donderdagmiddagborrel georganiseerd.

Kijk voor meer informatie en de openingstijden van Zinder Café op www.zinder.nl.