• Flyer hondenlampje

    Menno Spiekerman

Deilse hondenbezitters in actie 'Is uw hond ook goed verlicht in het donker'

09-02-2018, 07:16 | Lezersnieuws | Menno

Betuwe/Rivierenland/Gemeente Geldermalsen/Deil: Diverse Deilse hondenbezitters (en één verdwaalde uit Tricht) zijn in actie gekomen samen met hun trouwe viervoeters ‘Is uw hond ook goed verlicht in het donker’!

Geregeld zie je hondeneigenaren in het donker zonder verlichting. Een hond is afhankelijk van zijn of haar baas. De hond is met verlichting niet alleen goed zichtbaar voor zichzelf, maar ook voor ander wegverkeer (andere hondeneigenaren, fietsers, wandelaars, brommers, scooters en auto’s).

De Deilse/Trichtse honden die een rolletje vervulde tijdens deze actie waren: Muis Spiekerman-Bogert, Hanna Klein, Rex Kool, Jasper Verheijen, Lizzy Terstall, Max & Prada van Gameren.

Om iedereen te voorzien van deze mooie kleurige lampjes, deze zijn te koop bij de gerenommeerde hondentrimsalon TrimmenEnzo te Geldermalsen (Kuyperstraat 1)                PER 09-02-2018.

Wat is Charlottes Freubelhoekje?                                                                                                                                                            Charlottes Freubelhoekje maakt handgemaakte haarknipjes, knipjesborden, diadeems en andere producten met een persoonlijke touch. Ook wordt er ingespeeld op de verschillende ‘feestdagen’ qua producten. Het ‘hondenlampje’ van Charlottes Freubelhoekje is online te bestellen via: charlottesfreubelhoekje@outlook.com                                                                              De lampjes zijn in 3 maten verkrijgbaar.                                                                                                                                                                      Maat 1: € 5,50 (kleine honden), Maat 2: € 6,00 (middelmaat honden), Maat 3: € 6,50 (grootte honden).

Wat is hondentrimsalon TrimmenEnzo?                                                                                                                                                                   TrimmenEnzo biedt complete verzorging voor de vacht van uw hond. Of uw hond lang- of kortharig is, rashond of bastaard, het maakt niet uit. TrimmenEnzo is een trimsalon in het centrum van Geldermalsen waar klantvriendelijkheid, service en kwaliteit van het kapsel van uw hond voorop staat.