• YourBalance in Tiel

Extra lessen bij YourBalance vanaf eind augustus

20-08-2015, 13:50 | Lezersnieuws | YourBalance

Na de verhuizing van YourBalance wisten de cursisten ook de nieuwe studio deze zomer goed te vinden. Veruit het grootste deel van de wekelijkse groepslessen ging de hele zomer gewoon door.. Daarom zijn er vanaf eind augustus weer een aantal nieuwe lessen in het lesrooster.

Omdat er veel belangstelling is voor de actievere yogavormen, starten er eind augustus maar liefst drie nieuwe lessen Ashtanga/Poweryoga: op maandagavond, donderdagavond en vrijdagochtend. Ook de Pilateslessen blijven erg geliefd en daarom is er onlangs een nieuwe beginnersles gestart op de donderdagavond. Nieuw bij YourBalance is de les Yin Yoga op vrijdagochtend. Deze yogavorm werkt diep in op het bindweefsel doordat yogahoudingen op passieve, maar tegelijkertijd intensieve manier beoefend en lang aangehouden worden.

Verder is ook het aanbod voor zwangere vrouwen en pas bevallen moeders weer verder uitgebreid. Naast de lessen zwangerschapsyoga, babymassage en Yoga met je Baby in Tiel, geeft YourBalance nu ook regelmatig een verkorte cursus Voorbereiden op de Bevalling bij Verloskundige Praktijk 'de Toekomst' in Geldermalsen. De eerstvolgende 4-weekse cursus daar start op woensdagavond 16 september.

Voor meer informatie over het lesaanbod van YourBalance zie www.yourbalance.nl.