• Stella E-bike winnaars in Wijchen

    Stella Fietsen

Feest in Wijchen bij E-bike Testcenter Stella

18-06-2019, 16:31 | Lezersnieuws |

Het is feest bij de Nunspeetse E-bike fabrikant. Stella heeft op maandag 10 juni 2019 de 50.000ste Livorno e-bike verkocht. Deze mijlpijl is bereikt nadat 3 jaar geleden de productie van de eerste Stella Livorno werd gestart.  

 

50.000 Stella Livorno e-bikes in Nederland

In Nederland fietsen na 10 juni 2019 ten minste 50.000 mensen op de Stella Livorno e-bike. “Dit is een compliment en kroon op ons werk. Dat mag dan ook gevierd worden! Daarom geven we vanaf 11 t/m 22 juni iedere dag één exemplaar van de allerbeste e-bike van Nederland weg!”, vertelt Johan Makaske, woordvoerder van Stella.

 

Feest in Wijchen

Op maandag 17 juni was het feest bij Stella’s E-bike Testcenter in Wijchen. Familie Langenhuizen werd overvallen met het feestelijke nieuws! Zij zijn één van de vijf gelukkige winnaars en gingen met de splinternieuwe Livorno e-bike naar huis.

 

Stella Livorno jaarlijks geoptimaliseerd

In de afgelopen 3 jaar werd de Livorno-serie doorontwikkeld en verbeterd. “In de basis is de Stella Livorno E-bike een echte topper. Alle elementen zijn van topkwaliteit. In de afgelopen drie jaar hebben we op onze Research & Development afdeling (Onderzoek & Ontwikkeling) gewerkt aan optimalisatie. De geometrie is bijvoorbeeld verbeterd voor extra balans, de nieuwste modellen hebben hydraulische schijfremmen, mogelijkheid tot automatisch schakelen en beschikken over de nieuwe Daytime Running Light Technologie. Deze nieuwe dagrijverlichting is uniek en past zich aan aan het omgevingslicht. Dit betekent optimale zichtbaarheid overdag én ’s nachts. Wel zo veilig!”, vertelt Daniel, productontwikkelaar bij Stella.