• wethouder Ben Brink opent de nieuwe winkel in Tiel

    Shirley Coort
  • Shirley Coort

Feestelijke opening Miller & Monroe Tiel

25-09-2017, 15:30 | Lezersnieuws | Barbara van den Berg

Zaterdag 23 september is de nieuwe fashion store Miller & Monroe aan de Santwijcksepoort 1 in Tiel geopent. De feestelijke opening werd verricht door wethouder Dhr. Ben Brink. Het betreft de voormalige vestiging van Charles Vögele. Miller & Monroe, genoemd naar het echtpaar Arthur Miller en Marilyn Monroe, is meer dan alleen een kledingzaak. Het is een plaats waar mode en gezellig samenzijn elkaar ontmoeten. Persoonlijke benadering van klanten is de hierbij de kern. De collectie voor dames en heren is betaalbaar en van kwalitatief hoogwaardig niveau.

"We zijn erg blij dat we onze vaste en natuurlijk ook nieuwe klanten onze nieuwe herfst- en wintercollectie kunnen aanbieden. Er is keuze uit klassieke en moderne stijlen. Voor onze vaste klanten zijn nog steeds de specifieke pasvormen verkrijgbaar. Ik weet zeker dat onze huiselijke sfeer en persoonlijke benadering de mensen gaat verrassen. Ons team heet dan ook iedereen van harte welkom met een kop koffie", aldus Barbara van den berg, storemanager bij Miller & Monroe.

Naast het eigen merk Miller & Monroe, worden div. merken aangeboden, waaronder de damesmerken Zerres, Clarina en CECIL en het herenmerk Lerros. De collectie is gericht op mannen en vrouwen vanaf 40 jaar. Ook grote maten zijn verkrijgbaar bij Miller & Monroe onder het label Miller & More.

"Onze collectie is up-to-date. Elke week krijgen we nieuwe items aangeleverd. Onze klanten kunnen dus regelmatig even een kopje koffie komen drinken om onze nieuwe items te bekijken. Onze ervaring is ook dat de vaste klanten echt regelmatig even komen buurten", aldus Barbara van den Berg.

Huiselijke sfeer

Als fashion retailer wil Miller & Monroe bepalend zijn waar het gaat om waarde toevoegen aan het dagelijks leven van de klant. Toegankelijkheid en een huiselijke sfeer zijn daarbij belangrijke elementen. In de vestiging is een koffiecorner aanwezig met een makkelijke zitbank om rustig te genieten van dat kopje koffie. Even gezellig praten met een medewerkster van Miller & Monroe staat gegarandeerd op het programma.

Lifestyle en accessoires

Naast mode biedt Miller & Monroe ook lifestyle-artikelen van het Nederlandse merk Mica en accessoires zoals shawls, vazen en kleine meubels. Leuke artikelen om zelf in je huis te zetten of cadeau te doen. Zelfs de aankleding van de winkel is te koop, zoals kleden en stoelen. Tijdens de openingsweek krijgen de klanten krijgen een mooie shawl cadeau bij een minimale besteding van €39,99.