• Kimberly van Knijff, Finalist Miss Beauty of Gelderland

    Peter Pot

Finalist Miss Beauty of Gelderland 2019!

23-01-2019, 21:05 | Lezersnieuws | Kimberly

Na de casting van afgelopen zondag, 20 januari, mag ik mezelf ‘Finalist Miss Beauty of Gelderland’ noemen. Dit is de voorronde van Miss Beauty of the Netherlands.

 

Het was een spannende, maar vooral leuke dag. Er waren drie rondes: de voorstelronde in een mooie jurk, de welbekende bikini ronde en een vraag in het Engels. Tussen de rondes door was er tijd om ook de andere meiden te leren kennen. 

Van de ruim 60 meiden die op casting mochten komen, ben ik samen met 13 andere meiden verkozen tot finalist. Toen er al 11 meiden stonden  en er verteld werd dat er nog maar 4 plekken te vergeven waren, dacht ik dat ik niet bij die laatste 4 zou zitten. Ik herhaalde nummer 112 in mijn hoofd in de hoop dat ze dat zou zeggen, maar toen ik “nummer 112, Kimberly” hoorde moest ik even voor de zekerheid op mijn nummerplaatje kijken of ik het echt was. 

Komende weken worden we voorbereid op de finale, die 30 maart zal plaatsvinden in Nunspeet. Dit is een show waar gemiddeld zo tussen de 400 en 500 man publiek op af komt. Op het programma staat o.a. Catwalk training, sportdagen, workshop, choreografie en fotoshoots. We staan er gelukkig niet alleen voor. Naast de hulp en aanwezigheid van de 3 mooie Missen van 2018 (Jennifer, Lisanne en Melissa) zullen we goed begeleid worden door Charina Bartels en Bjorn von Schomberg. 

Tijdens de finale worden er 3 winnaressen gekozen: Miss Teen of Gelderland, Miss Beauty of Gelderland en Miss Intercontinental of Gelderland. Ook zullen er subtitels vergeven worden: o.a. Miss Charity, Miss Popularity en Miss Media. 

Wij zullen ons ook gaan inzetten voor het goede doel Linda.foundation dat een initiatief is van Linda de Mol en het tijdschrift LINDA. Dit is om meer begrip en positieve actie te creëren voor gezinnen met kinderen in Nederland die het financieel zwaar hebben. Wat vervolgens gegeven word aan gezinnen zijn cadeaukaarten van o.a. Albert Heijn, Hema, Intertoys en C&A. 

Ik kijk heel erg uit naar het traject en ga er onwijs van genieten!

Liefs, Kimberly van Knijff