• Eén van de foto's van onze leden

    Astrid Luijten

Gedeelde Passies en Nieuwe inspiraties

09-08-2017, 16:20 | Lezersnieuws | Kimberly de Pater

Een fotoclub? Bestaat dat nog? Jazeker! en wel in Meteren, midden in de Betuwe! Fotoclub De Betuwe is een leuke, jonge en diverse groep met fotograven die graag elke tweede en vierde dinsdag van de maand hun passie, foto's en inspiraties met elkaar delen. Naast de bijeenkomsten in Geldermalsen hebben wij ook online (zowel op Facebook en Instagram) een account om elkaar te helpen, inspireren en foto's te delen. Als club organiseren we ook enkele uitstapjes, doen we praktijk avonden en organiseren we workshops. De club is er voor iedereen, van beginnende tot gevorderde/professionele fotograaf!

Op dinsdag 22 augustus 2017 zullen wij ons nieuwe seizoen starten en lijkt het ons erg leuk om eens kennis te maken met nieuwe, leuke en enthousiaste fotograven, die graag hun passie met ons zouden willen delen. Geïnspireerd? Ben je op zoek naar een gezellige en leuke club met mensen om jouw passie fotografie mee te delen? Of zoek je gewoon weg een nieuwe uitdaging? Neem dan contact op met fotoclubdebetuwe@gmail.com.

Uiteraard ben je ook van harte welkom op onze bijeenkomsten of kan je komen naar onze opening op dinsdag 22 augustus 2017 om 19:30 uur in de Meester Aafjes School in Meteren.

Tot snel!