Gezocht: bruikbare spullen ter verkoop op de rommelmarkt Lingewaarde

22-04-2016, 14:20 | Lezersnieuws | Els van Dijke

De organisatie van de jaarlijkse rommelmarkt bij Lingewaarde is opzoek naar bruikbare spullen om te verkopen. Iedereen die nog iets heeft staan dat verkocht kan worden op zaterdag 18 juni a.s., mag het vanaf nu inleveren bij Lingewaarde, Gasthuislingelaan 2 in Tiel. Liever geen grote meubelen, omdat de organisatie die niet kan opslaan.

De opbrengst van de rommelmarkt komt net als voorgaande jaren ten goede aan de cliënten van Lingewaarde. De organisatie zoekt een leuke bestemming in overleg met hen.

De rommelmarkt vindt dit jaar plaats op zaterdag 18 juni van 10.00 uur tot 14.00 uur bij Lingewaarde in Tiel, Gasthuislingelaan 2.

Lingewaarde is onderdeel van Zorgcentra De Betuwe. Al meer dan 50 jaar bieden wij ouderenzorg in het Rivierengebied. Onze wortels liggen in de lokale woon-zorgcentra en de laatste jaren hebben we ons doorontwikkeld tot een eigentijdse en tikkeltje eigenwijze (thuis)zorg- en welzijnsorganisatie voor senioren in de regio.

Met meer dan 600 betrokken vrijwilligers en 800 goed opgeleide medewerkers zijn we een relatief kleine organisatie die passende oplossingen en eerlijke antwoorden geeft op vragen van cliënten en belanghebbenden.

Wij ondersteunen ouderen en bieden in overleg passende thuiszorg en andere oplossingen zodat zij langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Van dagbesteding tot dagelijkse Wondverzorging, van Logopedie tot Revalidatie na een operatie. En wanneer zelfstandig wonen niet meer tot de mogelijkheden behoort, dan kunnen ouderen bij ons ook terecht om veilig en beschermd te wonen, al dan niet in combinatie met zorg.