• Inloop Bridge Tiel

    J. van Bekkem

Inloop bridge Passewaaij 60 jarigen en ouder

13-10-2017, 12:10 | Lezersnieuws | 60+ Soos Passewaaij

Op dinsdagmorgen is er in Passewaaij, in het Wijkgebouw aan het Koerierspad 3 gelegenheid te komen bridgen. Deze bridgeclub is opgezet op inloopbasis. Dat wil zeggen dat u bent vrij om te komen, als u zin heeft in een partijtje bridge. Dit is in Tiel een unieke formule voor een bridgeclub. Meestal wordt u lid maar hier is dat niet nodig. U betaalt per keer 2 euro en daarbij is koffie en thee inbegrepen.

Bovendien bridgen wij op een ochtend, ook dat is uniek. De deur gaat open om 09.15 uur. Er wordt gespeeld van 09.30 uur tot 12.30 uur.

Iedereen vanaf 60 jaar en ouder is welkom, ook alleengaanden die geen vaste bridgepartner hebben. Ben Plug en Jan Lambers begeleiden de ochtenden, zij schrijven de bezoekers in en zorgen voor indeling aan de tafels.

In september zagen we helaas enkele trouwe bezoekers niet terug op de bridge-ochtenden. Natuurlijk kunnen er allerlei redenen zijn, waardoor de ochtend ineens niet meer vrij is om te gaan bridgen.

Tijd om even een oproep te doen en onze inloopbridge nog eens onder de aandacht te brengen. We willen graag terug naar een volle 'bak', d.w.z. 8 tafels met 4 spelers, want een grote groep bridgers bij elkaar betekent ook meer gezelligheid. Samen bridgen schept een band.

Dus heeft u zin om regelmatig te bridgen, kom dan langs en doe eens mee.

Wij staan ook open voor mensen die buiten de wijk Passewaaij wonen.

Voor informatie kunt u bellen naar telefoonnummer 06 8392 2001. U kunt ook mailen: 60plussoospassewaaij@gmail.com U vindt ons ook op de website www.60plussoospassewaaij.nl