• Bouwridders

    Gevelridder bv

Jordi en Danee benoemd tot BouwRidders

07-09-2017, 17:40 | Lezersnieuws | Gevelridder bv

Vandaag ontving Gevelridder BV in Kapel-Avezaath Jordi en Danee, zij werden niet alleen benoemd tot BouwRidders maar kregen als stimulans VIP kaarten overhandigd voor Appelpop in Tiel.

Onder toeziend oog van docent Johnny Serne werden de kaarten verloot onder 16 eerstejaars studenten aan de schildersvakopleiding in Geldermalsen. De vakopleiding behoort tot de OnderhoudNL opleidingen waarvan in totaal 20 vestigingen zijn in Nederland. In Geldermalsen wordt de BBL opleiding gevolgd door 42 leerlingen in het totaal, dat is natuurlijk veel te weinig voor een gebied wat loopt van Veenendaal tot Werkendam.

Daarom heeft Gevelridder BV het initiatief genomen voor het project BouwRidders, met als doel de vakopleidingen en vakwerk in de bouw te promoten. Het is heel leuk en boeiend te kiezen voor een vakopleiding of te werken in de Bouw, daarnaast is er een schrijnend te kort aan vakmensen.

Jordi Thompson is 18 jaar en kwam via een snuffelstage terecht bij het bedrijf J. van Dijk en Zonen in Veenendaal, daar maakte hij kennis met het schildersvak, vond het direct heel erg leuk en het bedrijf bood hem de opleiding aan bij de schildersvakschool.

Danee Knobbout is 16 jaar, deed een snuffelstage bij een aannemersbedrijf en schreef zich in voor de wedstrijddagen van het ROC Tiel-Geldermalsen. Op deze wedstrijddag werd het hem duidelijk: hij wilde schilder worden. Danee heeft nu een leer/werk overeenkomst bij schildersbedrijf Dijkwaard in Haaften en is gestart met zijn opleiding in Geldermalsen.

Gevelridder BV gaat er vanuit dat nog veel meer BouwRidders het voorbeeld van Jordi en Danee zullen volgen. Wij wensen jullie heel veel succes met jullie opleiding en natuurlijk veel plezier als VIP bij Appelpop Tiel.

www.bouwridders.nl

www.gevelridder.nl