• Wij gaan verhuizen

    JuffrouwTok

Juffrouw Tok gaat verhuizen en zal geen restaurant functie meer hebben!

05-01-2018, 11:30 | Lezersnieuws | Rene Hanse

Restaurant Juffrouw Tok Tiel aan het Kalverbos gaat verhuizen eind januari 2018.

Juffrouw Tok gaat naar een nieuw pand op de Prinses Beatrixlaan nummer 5 medio februari.

De verhuizing heeft tot gevolg dat er geen Restaurant aanwezig zal zijn op de nieuwe locatie omdat er geen vergunning voor mogelijk is om hier een restaurant te vestigen. Daar Rene & Inge geen geschikte locatie kunnen vinden in Tiel waarbij er mogelijkheden zijn om een Restaurant en maatschappelijke en sociale doelen te verwezenlijken hebben ze tijdelijk gekozen voor deze optie.

Juffrouw Tok zal dan ook vanuit de nieuwe locatie de Kippetjes en Spare-Ribs blijven bezorgen of u kunt het afhalen, tevens zullen er nieuwe producten worden toegevoegd om u als gast nog beter van dienst te zijn als u er even niet uit wilt.

De kaart en openingstijden zullen ook worden uitgebreid met oa, broodje kipshoarma, biefstuk, bittergarnituren, lunchgerechten.

Het Team en Rene & Inge hebben zin in de verhuizing en gaan een frisse periode tegemoet, veel vaste gasten van het Restaurant zijn al wezen eten om nog een laatste keer in het huidige pand te genieten van de gerechten. Dit zal zeker heel januari het geval zijn. Zoals Inge en Rene aangeven, GEEN Zorgen we blijven in Tiel al is het even iets anders...

Bestellen bij Juffrouw Tok kan via 0344 613 651 of via de eigen bestel-app/site: www.kluivenmag.nl/bestellen maar afhalen kan ook.

Volg Juffrouw Tok op Facebook of de website voor de laatste updates.

Juffrouw Tok Tiel 2de keer als beste bezorg Restaurant en dit jaar voor 3de keer genomineerd.