• JUST FABULOUS ZOEKT ZANGTALENTEN

    JVN

JUST FABULOUS ZOEKT ZANGTALENTEN

29-10-2016, 12:20 | Lezersnieuws | Just Fabulous

Just Fabulous is een klein, maar vocaal sterk popkoor dat momenteel bestaat uit 6 enthousiaste zangeressen. De liefde voor zingen heeft hen ooit samengebracht in popkoor Akkoord. In september 2016 besloten zij om zelfstandig verder te gaan. Ze willen optredens verzorgen op bijvoorbeeld een korenfestival, bij mensen thuis, op een (personeels)feest of in een restaurant. Al dan niet in samenwerking met een band of een ander koor.

Momenteel is Just Fabulous druk doende om zich alle nieuwe arrangementen eigen te maken. Dit varieert van (langzame) romantische nummers tot meer uptempo dans- en meezingnummers. Zowel Engels- als Nederlandstalig. Een juiste beleving, zang technisch goed en een passende presentatie van elk nummer is waar Just Fabulous voor staat. Ambitie volop. Zo zal Just Fabulous zich regelmatig laten bijstaan door bijvoorbeeld een zangcoach, regisseur etc.

Om dit nieuwe popkoor compleet te maken, is Just Fabulous op zoek naar twee zangtalenten met een warme alt-stem. Talenten die 'gewoon geweldig' kunnen zingen en daar volop van weten te genieten. Maar die zichzelf ook prima weten te presenteren, ritmegevoel hebben en zelfstandig een alt-partij kunnen dragen.

Samen met deze nieuwe zangtalenten wil Just Fabulous zich verder ontwikkelen tot een energiek popkoor. Elke woensdag wordt er dan ook gerepeteerd in de regio Arnhem-Tiel. Uiteraard vraagt het ook om een stukje toewijding en bereidheid in de eigen tijd de diverse nummers eigen te maken. Verder draagt ook ieder lid een steentje bij aan de organisatorische taken. Kwaliteit en gezelligheid staan hierbij voorop!

Belangstellenden kunnen een mail met informatie over zichzelf, motivatie en een foto mailen naar mail.justfabulous@gmail.com. Een filmpje met daarin een korte persoonlijke presentatie (en dat mag zingend), wordt ook zeer gewaardeerd!

Meer weten? Kijk op Facebook en/of Twitter (JustFabulous16).